ge-14-10-18 İçinizde puset örtüsü veya set halinde alan var mı ? Eğer varsa ne kadara ve nerden aldı beni de bilgilendirin
Aysobaciniz ge-14-10-18 ben değilde ablam aldı kendine instagramda sugrababyy diye bir sayfa ürünleri güzel gerçekten set halinde aldı 350 tl falan dı bende alacağım inşallah
Yusufaras81 ge-14-10-18 bende miu collectiondan puset örtüsü ve minderi aldım 135 e geldi çokta memnun kaldım ☺️
1anne-2bebek ge-14-10-18 ayscolletion sayfasında yaptıedım puset yastıgı ve ortüsü 110 a yaptırdım ama oldu bıraz aımdı ne kadar bılmıyorum. Daha takmadım kullanmadım ama gayet iyiye benzıyor ☺️
Eski9 ge-14-10-18 Baby minike diye bir sayfa çıktı karşıma geçen çarşaf örtü minder 95 tl kampanyada şuan sipariş verdim bende kapıda ödemeli
Dua35 ge-14-10-18 tasarımcı anne sayfasından 7li set aldım 600 TL ama kumaş kalitesi ve görselliği çok güzel
elifpusat Dua35 Ben o sayfadaki leri çok beğeniyorum ama çok pahalı ya bı set var bin lira düşünün 🥴 ama çok güzeller görsel olarak
Dua35 elifpusat doğru diyorsunuz pahalı biraz 🥺bizede halamız hediye aldı yoksa bende daha makul fiyatlı bir şey alacaktım
Ceydaoz ge-14-10-18 instagramda ayscolletion dan yaptırdım hatta sayfamda paylaşmıştım bakabilirsiniz çok memnun kaldım 💕