Nilasyamom aycanerbas 1 sabahlıklı gecelik elbise, 2 tane de penye düğmeli emzirmek için yetiyor, bi doğum sonrası foto için sabahlıklı, bir de evde giymen için penye pijaman olsa yeter
Esincil aycanerbas iki tane aldım ama sadece emzirme detaylı geceliği giydim en kullanışlı olanı kesinlikle bu tür bir elbise bulundurun
Morvy aycanerbas ben çok basit bir gecelik alacağım olurda sezaryen olursam ilk başta kontrole geliyorlarmış rahat olsun diye sonrası içinde 1 tane pijama takımı koyacağım. Nolur nolmaz diyede evden bir t-shirt eşofman altı götürürüm ayriyeten almayacağım yani.
Mom726272 aycanerbas ben normal doğum yaptım bundan 3 yıl önce haziran aynıydı tam yazlık olmayan pijama takımı götürdüm onu giydim ertesi gün onunlada hastaneden çıktım üstüme Bi hırka alıp 🙈 o yetti ondan hariç 2 pijama daha vardı ama ihtiyaç olmadı depend kullandığım için herhangi Bi sızıntı yada leke ile kirlenmedi de
aycanerbas Mom726272 depend bedeninizi doğum öncesi kilonuza göre mi seçmiştiniz doğumda aldığınız kiloya göre mi seçmiştiniz 😊
aycanerbas Merve_kucuk ay sormayın fiyatlar her konuda uçmuş valla 😊 teşekkürler aldığınız siteyide paylaştığınız için 🤗
Mom726272 aycanerbas ay onu tam hatırlamıyorum valla ama 63 kg ile doğuma girdim L beden almıştım doğumdan sonra tam gelmişti bedenime
Betulnebiazizoglu aycanerbas doğum esnasında kullanmak için bir uzun elbise gecelik aldım açıklık vs kontrol ederken pratik olması açısından. Doğum sonrası da pijama takımı aldım 2 tane üstleri düğmeli olmasına dikkat ettim. Gecelikle yatakta rahat edemem doğum sonrası toplanır vs
Betulnebiazizoglu aycanerbas güpürlü süslü şeyleri tercih etmiyorsanız eğer penti mağazalarında ki indirimli ürünlerden harika pijama bulabilirsiniz 75 TL’ye aldım ve düğme detaylı %100 pamuk ince terletmez bir kumaş 👍🏻😊
aycanerbas Betulnebiazizoglu güpür dantel hiç sevmem o yüzden lohusa takımı değilde normal pijama düşünüyorum 😁teşekkürler hemen bakacağım pentiye 🥰
Ebreva aycanerbas rica ederim ne demek bazen bilmeden gereksiz şeyler koyuluyor boşa yük oluyor bence 😊
aycanerbas Ebreva aynen hastane çantası hazırlamak kafa yorucu çünkü herkes farklı birşey söylüyor onu al bunu al derken evi hastaneye taşımak istemiyorum 😁😊
gzmyldz_18 aycanerbas iki tane al canım 1 tanesi giyiyorsun ikincisi yedek olarak kalıyor düğmeli al bide daha kullanışlı oluyormuş 2 tane yeter abartmaya gerek yok🥰🥰