Burcu_NFUE Senay1 bebek şampuanı olarak ben uni baby aldım . İnşallah sorun yaşamam çoğu çevrem onu kullanıyor hepside memnun☺️
Asanmerve Senay1 tabiki mustela içeriği en temiz ürün instagram da mühendisin oğlu diye biri var bütün ürünlerin içeriğini araştırıyor takip etmelisin
honey Senay1 kızım 2 yaşına girecek doğduğundan beri unibaby şampuan ve bepanthol krem kullanıyorum çok memnunum ikisindende.
Aylinsemih Senay1 eczanede çalışan biri olarak pahalı da olsa mustela alicam herseyini pisik kremi biraz kireç gibi sürmesi zor kendim de kullanıyorum bebiste rahat etmezsem bephantol alirim
AylinCk Oğlum 3 yaşında şimdi kızıma hamileyim şampuan olarak dalin ve yeni baby tercih ettim çok memnun kaldım . Pişik kremi olarakta sebamed pişik önleyici kremi kullandım hiç pişik olmadı ❤️
biyologelif Ben kızımda sabamedde başladım sonra unibaby dalinle devam ettim sonra egzaması çok oldu doktorumuz biodermanın şampuan ve kremini önerdi ve gerçekten çok memnun kaldı . Bu gebeliğimde mustela alayım bir ilk ayları sonra bioderma ile devam ederim
CananAydn Hipp sampuan ve mustela pişik kremi aldım. İçerik olarak en temiz, fiyat olarak en uygun olarak bunları buldum araştırmalarım sonucu 🙈🤭