BurcuA10 Merhabalar sevgili anneler 🙏🏻🌸 Hamilelikte süt olması ile ilgili yapılabilecek şeyler ve göğüs ucu içe dönük ise ne yapılmalı bilgisi olan var mı acaba 🙏🏻🙏🏻 Şimdiden teşekkürler , hayırlı günler 🙏🏻💐
Mavi34 BurcuA10 komposto tere otu ve kuruyemişler süt yapar diye biliyorum birde.bol sıvı alımı gerekirmiş
Ipek0z BurcuA10 ben promalt, anne çayı, rezene, kabak tatlısı, bol bol su, hoşaf,tahin helvası, yeşil mercimek ile booll booll süt sahibi oldum💃
Kumru_ BurcuA10 Doğumdan sonra ben bulgur taze soğan kuru dut ve bol su tükettim. Elhamdülillah sütüm iyiydi🌿
Glsmcglr Her sabah erkenden kahvaltını yap kahvaltı yapamasan bile yulaf al sütle içine kuruyemiş koy ye. Midem boş kalmasın bebişe her saatte süt lazım 🧚🏻♀️
silakabadayi BurcuA10 ilk gebeliğim de sezaryen oldum sütüm gelmicek diye çok korktum, he geldi ama yetmez korkusu vardı bir de. Aktar özellikle milktea önermişti aldım kullandım ve 2 yaşına kadar emzirdim. Hem emzirdim hem sağıp(elle) dondurucuya attım çok şükür çok faydasını gördüm. Şimdi ikinci yolda onda da kullanıcam. Öncesinde bol su içmek dışında özellikle bir şey yapmadım kullanmadım. Kesinlikle tavsiyemdir☺️ I love you Milktea 🤣❤️
Alone BurcuA10 silikon göğüs ucu almıştım ilk günler onlarla emzirdim ama çok uzun süre kullanınca onsuz emmez oluyor 😆 biraz kullanıp bırakmıştım bi kaç gün sonra çıkmıştı uçlarım ztn
baharko7 BurcuA10 bol bol su süt yapan tek şey.. Komposto bulgur gibi şeyler çok tüketme ye ama kararında yoksa çok kilo alırsın onlar sütü artırmada yardımcı olur ama en önemlisi su unutma canım