Ee3434 Merhaba arkadaşlar anne yanı olan park yatak önerileriniz nedir kullanıp memnun kaldığınız model hangisi ve ev tipi ana kucağı hangi model öneririsiniz :?? Teşekkürler şimdiden 🤗
Glbnpk Ee3434 yoyko kesinlikle öneririm. Fotoğrafta yok ama alt açma ünitesi, cibinlik ve karyolanıza sabitlemeniz için aparat da mevcut.
Glbnpk Deletedmom23234 bunlar çok küçük bilginiz olsun. İmkanınız varsa park yatak alırsanız uzun yıllar kullanırsınız. Çocuk büyüyünce orta kat çıkıyor ve park haline geliyor. Oyuncakları koyuyorsunuz güvenli bir şekilde oynuyor içeride aynı zamanda uyuyabiliyor da yatak alt kata inmiş oluyor. Ayrıca fermuarlı yan girişi var çocuk çıkıp girebiliyor kendi başına. 🤗
Deletedmom23234 Glbnpk Merhaba ben çok tecrübesizim😅🤷🏻♀️ park yatak beşik ne oluyor rica etsem fotoğraf atabilir misiniz😍
Glbnpk Deletedmom23234 bakın yukarda attım resmini. Hepsiburada ya girip yoyko 8 in 1 park yatak yazıp ürün açıklamalarına tıklayın ayrıntılı fotoğraflar var. 🤗
Glbnpk Karanfill daha uygunları da vardır mutlaka ama çoğu park yatak anne yanı olmuyor ona dikkat ederek almanızı öneririm. Biz uzun süre kullanabileceğimiz ve görüntüsü güzel bir model almak istedik. O yüzden bunu seçtik. ☺️
Karanfill Glbnpk evet bende o yüzden mutlaka anne yanı olabilen istiyorum. Herşey bebiş için, paraya kıyacaz artık 😅
Glbnpk Karanfill e bebekte bakmıştım çok uygun ama maalesef anne yanı olmuyordu ve renkler vs güzel görünmüyordu. Kumaşlar da öyle. Bı model gözümüze güzel geldi inşallah bebek de rahat eder. 🤗