VisaliNur Esenburhan123 Evet bende bi ebenin online eğitimin de duymuştum içeri enn doğal olanı bile doğal değil yıkamadan verebilirsiniz yazanlarda dahil demişti ve o da ayva çekirdeği jelini önermişti.
Zeynepa04 Bebeklimm ikiye kesip sürmüş biraz bekletip bezi ıslatıp silmiş emzirdim diyor hicte bişey olmadı dedi
Bebeklimm Ya inanın kremlere ödediğim para gümüş kapaklar falan onları geçtim acısı kanaması mahvediyor beni
VisaliNur ilkbahar1 bebeğe vermeden hemen öncesinde soğanı ikiye kesip soğanla silmiş göğüslerini. Doğumdan öncesinde uygulamamış hiç doğumdan sonra yapmış.
VisaliNur Wishuponastar bebeğe vermeden hemen öncesinde soğanı ikiye kesip soğanla silmiş göğüslerini. Doğumdan öncesinde uygulamamış hiç doğumdan sonra yapmış.
VisaliNur Bebeklimm bebeğe vermeden hemen öncesinde soğanı ikiye kesip soğanla silmiş göğüslerini. Doğumdan öncesinde uygulamamış hiç doğumdan sonra yapmış.
aysunkurthaci heyecanli1anne evett evde yemeklerde kullanılan soğanı dilim yapıyor göğüsüne koyup çiğ olarak bekletiyor.