Tugbadabak-1 Bu hastane nasıl güzel anneler giden var ki memnun musunz hangi doktor iyidir Bilgi verirseniz çok sevinirm
KubraAydin Tugbadabak-1 o hastanenin hemen yanında Burcu hanımın kliniği var vega klinik kendisi iyi bir doktor öneririm 🤍
DamlaNur29 Tugbadabak-1 ben yüzyıla gidiyorum çiğdem hanıma memnunum o hastane hakkındada söyle bi durum var eşimin kuzenlerin eşleri 2 side orda doğum yaptı benim doktora gidiyordu ikiside son dk doktor değiştirdiler akın bey diye bi doktor yüzyıldaydı kendi kliğini açtı ve buna gitti ikiside o doktorda medarla anlasmalıydı ikiside orda doğum yaptı ama gel gelelim hastaneye hiç gitmedim ben resim falan çekmişler oda içindeymiş oda süslemesi falan ama cektikleri 5 6 tane resim süslemeyide görmedim gidemedik yasaklardan
Yasminela Tugbadabak-1 evet hemde çok Gebze de çoğu doktoru gezdim diyebilirim akın bey gerçekten çok çok iyi
Bernaoztrk Yasminela 38+6 oldum ,normal doğum görünüyor o yüzden net bir tarih yok, ne zaman gelmek isterse artık :) ama son bekleyeceğim tarih 17 haziran dedi o zamana kadar gelmez ise suni sancı ile başlatacak sanırım
Almadra Bende akın beye gidiyorum yüzyılda olucak ınsallah. Akin bey çok bilgili ve çok kibar bi doktor kafamdaki bütün soruları sormama fırsat vermeden cevapliyor zaten 🙈 sanki içimi okuyor