Ebru_Al Canımız annelerimiz imdat yardım edin 😄 0-3 ay mı alalım stoklayalım 3-6 ay mı ??? 0-3 boşuna almayın çok küçük oluyor bebekler 1 hafta ancak giyiyor diyorlar, doğru mu ???
Gozdeku Ebru_Al tecrübeli anne değilim ama haklılar. Yenidoğan zaten hiç almayın çünkü çoook küçükler. 0-3 ay bi iki tane almışımdır. 3-6 daha mantıklı. Bi de her marka kalıbı da farklı.
heyecanli1anne Ebru_Al 1 hafta mi yok artik😀😊 en az bir ay giyiyor, bebekten bebeğe değişir elbet ama 1 hafta da degildir. 5 6tane 0 3 yeterli olacaktır bi 6 7adet 3-6ay alırsınız, ihtiyaç halinde tamamlanır zaten
bsr60 @Ebru_Al hayır canım o kadar da değil 0-3 ay al ilk etapta daha sonra bebek büyüdükçe beden değişikliği yaparsın zaten
Senayyalcin Ebru_Al Gayet de 0-3 büyük bile geliyor abartıyor insanlar bence yani en azından 3700 civarı oğluma 0-3 büyük bile geliyordu
MDT Ebru_Al kıyafet stoklamak bana biraz saçma geliyor açıkçası 5-6 tane alıp bebek doğduktan sonra ihtiyaca bakarak almak daha mantıklı gibi. Her şey elimizin altında bulunmayacak bir şey değil ki bu🤷🏻♀️
mmek_2014 Yok canım ne bir haftası 😊 iki çocugumda 2 aya yakın giydi 0-3 ay olanlardan. İri bebek olmazlarına ragmen ilk etapta onlar bile büyük geliyordu.
Semakacan Ebru_Al zıbın zaten çok kullanılan bi şey sürekli değiştireceksin 0-3 ay da alın tabii ama 3 aya kadar kullanılmıyor gerçekten bebişin belki kilolu doğar e bez felan da takınca 3-6 aylık daha fazla almak daha mantıklı
almilaumay12 Ebru_Al Bebeğin kilosuna göre değişiyor genel yorumlari dusunmeyin.Ikinci gebeliğim ilk kizimda 3-6 ay al buyuyorlar vs diyen cok oldu ve bende uydum yanliz kızımda 3-6 aylik zibinlar çocuğumun boyu kadardi mutlaka 3 5 tane 03 ay almalisin 3-6 aydan başlamani tavsiye etmem.
Ebreva Ebru_Al bu 1 hafa ancak giyiyor diyenler 5-6 kilomu doğuyor yoksa bizdeni sorun var anlamıyorum ben yok yenidoğan alma yok 0-3 alma sonra cocuk çapulcu gibi geziyor kayboluyor içinde. Sen 0-3 aylık al 2.gebeliğim bende öyle yapıyorum 3 tane yenidoğan aldım geri kalanını 0-3 aylık aldım ben e bebekten ürünleri hem güzel hem rahat çekmiyorda gayet 3 ayına kadar giyiyor hatta bebekten bebeğe fark ediyor
almilaumay12 Ebreva Kesinlikle benimde ikinci gebeliğim 3-6 ay zıbın çocuğun boyu kadar oluyor bizde mi sorun var bilemedim.
Arzuli Ebreva hayır gerçekten ben de anlamıyorum direk 3-6 ay ile başlamak nedir kendi bedenleri small olduğu halde gidip large mı alıyorlar acaba merak ediyorum 0-3ay aldım eğer büyürse gider alırım herşey elimizin altında değişik fikirler açıkçası
alyavetuna Ebru_Al 10 tane zibin aldıysam 3 tanesi 0-3 gerisi 3-6 ay 2 haftada 3-6 ay giyecek hale felmisti gerisini siz düşünün 🤣 3700 dogmustu
MinnieMouse Ebru_Al evet dogru🙃 hatta pamuklu oldugu icin ilk yikamada genelde cekme oluyo, hep bir ust ay zibin giydiriyorum ben. 7-8 aylikken 9-12 mesela. Cunku bezden dolayi tam skmask taraftari degilim.
N_ida_2308 Ebru_Al Aynen çok doğru üçüncü bebeğim olacak aynende iyle oluyor 6 9 ay alın ve onu çokta sitoklamayin gerek yok 6 7 tane olsa yeter
Ada_cn Ebru_Al yeni doğan almayın ama 0-3 ay yinede ilk 1 ay iyi oluyor stok yapmayın ama 3-4 tane alın yani diğerlerini 3-6 ay alırsınız
Anneeoluyorumm Ebru_Al bence 0-3 ay da almak lazım çabuk büyüyor diye bol bol giydirmek de ne bileyim biraz 0-3 biraz 3-6 hatta zıbın çok kullanılıyor diye ben diğer aylardan bile aldım denk geldikçe illa alınacak ha şimdi ha sonra ama 0-3 ay da alınmalı diğer türlü çok bol olur