momof3 esratalha İlk bebeğim 3650 gram,ikinci bebeğim 3960 gram doğdu.İkisi de normal doğum.Açıkçası pek zorlanmadım yapı meselesi sanırım.Doktorum da hiç sezeryana yönlendirmedi
esratalha momof3 ya ne güzel o kadar pişmanım ki doktor tercihimde 😢 Ama tabi benim minik en son makat gelişti, yarın kontrolüm var inşAllah dönmüştür ama sanmıyorum yatay pozsiyonda gibi 🙈
Senemunlu esratalha evet , perine masaji ve ada cayi ile atlattim cok sukur. Simdi 2 ye hamileyim az kaldi doguma bundada umarm boyle guzel biter. Allah herkese guzel dogumlar nasip etsin
momof3 esratalha Her şey nasip olsun bir şekilde doğacak.Ben ilk gebeliğimde doğuma 1 gün kala doktor değiştirdim çünkü beni aşırı endişelendirip acil sezeryana almak istedi.3 doktora daha gittim her şeyin yolunda olduğunu söylemişlerdi.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi 🙏🏼🙏🏼
Didii esratalha benim kizim 3090 gr doğmuştu. Bir tanidigimiz 4100 gr ile normal doğum yapti sanirim cati vs etkili yinede doktorlar daha iyi bilir
Mmmbayram esratalha devlete git acilden mutlaka alırlar yoksa almıyorlar ben denemiştim ama istemediler son anlar diye