HtcApydn Semakacan işte benimde endişem bu yönde oyüzden yanılma payı oluyor mu acaba diye merak ettim özel hastane uğraşmak istemiyor doktorlar galiba normal doğum süreci uzun diye
Semakacan HtcApydn yarım kiloya yakın yanılma payı oluyor zaten ama arkadaşımın söylediklerinden 1 kilo azdı kilosu hatta daha fazla 😄 biraz keyfiyen yapmışlar galiba
Hmyraksoy esratalha 3650 / 38+5 te normal doğumum ilk oğlum da. İkincisi zorunlu sezeryan. 38+0 da 3950. 😊
Shnern buiyimi sanciniz sklassin diye vuruyorlar doğuma giderken saanirim çünkü bana öyle dediler sklasmasinicin bir iğne daha dediler
baby_mama HtcApydn ben de öyleyim normal çok istiyorum ama içten içe normalden de sezaryenden de korkuyorum, ikisinin de kötü örneklerini okuyunca bu bebek nasıl doğacak diyorum 🤦🏼♀️ inşallah pozitif pozitif doğum hikayelerimiz olur 🙏🏻
aksoyrumeysa esratalha ikinci doğumdu. Kesi olmadı ama yırtıldı mecburen yine dikiş atıldı. Çok çok zor olmadı
Hmyraksoy esratalha kesinlikle normal doğumun gözünü seveyim dedim hep. Benim sezeryan sürecim çok zordu. Sezeryana bebek tersten geldiği için alındığım da 6 cm açıklığım vardı sancısız bu kadar olmuştu hem de. O yüzden Allah nasip etmedi ama olsaydı normal daha çok sevinirdim diyorum hep😊
SutlacimiYedimmiBen esratalha ilkini 35haftada 2.850 gr dogurdum normal dogumla ikinciyi 18 gun once 40.haftada 4.110 gr dogrdum normal doğumla
Sunaciftci esratalha 28 Mayıs’ta Doğum yaptım 3 kilo doğdu kızım 💕 kilo çatıya bağlı ya mesela ben 4 buçuk kilo doğmuşum normal Doğumla 🤷🏼♀️
esratalha Sunaciftci Sağlıkla büyütün 😍 Çatı meselesi biraz karışık aslında bence tam doğuma engel değil, belki zorlar bizi çatının dar olması
Ayfs esratalha 38 haftamda doğurdum 3340 gramdı, normal doğym yaptım. Hastaneden çıkarken bebeklerin kilosunda düşüş olurmuş 60 gram düşüş ile taburcu olduk gayet iyi demişlerdi. Şimdi 20 günlük ve 4 kg olduk