alimerve Kızlar 33 haftalığım bugün doktora gittim 2126gr 43 cm boy dedi doktor iyi dedi haftasıyla uyumlu tabiki doktorun dediği benim için önemli ama etrafim yok kilosu az bişey yemiyosun yok iyi beslenmiyosun sinirim bozuldu
mlkkk alimerve gayet iyi canım bakma kimseye sen benim bebeğim 33haftalık boyu 46cm kilosu 2546 ama 35haftalık gözüküyor haftasıyla uyumlu değil 31haftalık gittiğimde 33haftalık gözüküyordu 2200kilo 45cm boydu yani 33haftada olması gereken standartlar içinde o yüzden takılma kimseye
beysenyil alimerve 33+4 de gittiğimde 2200gram 42 cm çıkmıştık bizde. Haftalık kilo kontrolüne çağırdı 34+4 de tekrar gideceğiz bakalım ne diyecek. Ama çevreyi kafana takma bebeğin gayet normal canım 🌸
Erd_g alimerve etraftakilere bakma onlar hep bilir herşeyi 🤨 ama az daha kilolu olsa bebek doktor normal doğum yapamazsın der o durum daha sıkıntılı ayrıca daha 1 ay var nerdeyse tam kilosuna ulaşır dert edecek bi durum yok
Merve50 alimerve ay şu milletin çok bilmişliği yok mu deli edecek beni yaa çok biliyorsan doktor olsaydın diyesim var gerçekten 🤦🏻♀️ Canım sağlıklıysa hiç canını sıkma doktorun da iyi dediyse yavruna odaklan ❤️
alimerve mlkkk dimi yani haftasıyla uyumlu sonuçta doktorum da öyle dedi boş yere moral bozuyolar işte
alimerve Erd_g yani 1kilo daha Alsa 3kiloyu geçecek sonuçta Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ♥️
Yaseminbyrm alimerve 34+5 deyım 2284 grm yanı sızınkıde ıyı her çocuk aynı olucak dıye bısey yok hem 😊
Melikesvm alimerve benım 2800dü 33de ama ideal kılosu senınkı bence gayet ıyı zaten son zamanlr daha ıyı kılo alır güzel beslenırsen. Banada hep zayıf olacak bıse yemıon kuru bırsey olur dedıler 4300dogurdum bakma mıllete sen pıskolojj bozmak ıcın yapuorlar