Rabiiakaradas Merhaba anneler 28+2 haftalığız bacak kramplarım artıyor ara sıra, dakika aralıklarla iki üç defa oluyor ve dayanılmaz oluyor haliyle uykum da kaçıyor başka yaşayan var mi bizim gibi 🙄
Erd_g Rabiiakaradas bende de oldu bacağım kopacak gibi oluyordu doktorum magnezyum eksikliğindendir dedi şuan magnezyum kullanıyorum ve geçti ayrıca multivitamin de kullanabilirsin hergün madem suyu için iyi geliyor bana yaradı
mislinaninannesi Rabiiakaradas benimde hamileligimin ilk ayında oluyordu şuan yaşamıyorum ama magnezyum eksikliği olabilir demişti sağlık ocağı
Blgesronel92 Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor doktorunuza danışabilirsiniz magnezyum takviyesi verecektir muhtemelen
Nilasyamom Rabiiakaradas benimde oluyor kuzum özellikle al baldırımda dayanılmaz sanki kopacak gibi ağrıyor. Ayak bileğimle hareket yapıyorum geçiyor. Doktorum günde 2 maden suyu ve magnezyum toz takviye verdi
Cigdemmom Rabiiakaradas evet inanılmaz ağrıyor gece ağlayıp uyandığımı biliyorum ama geçiyor 28 haftalarda bende öyleydim şuan 34+6 yız bitti şimdide sancılar
Emirinannesi34 Rabiiakaradas ben resmen çığlıkla uyanıyorum o an can acısıyla eşim neye uğradığını şaşırıyor doktprum maden suyu önerdi ilaç vermiyor maalesef
mummy_mom Rabiiakaradas bende de oluyordu doktorum gunde 2 tane maden suyu onerdi.beypazari iciyorum 2 haftadir. artik kassam da bacaklarim kasilmiyo
Yorumsuz Rabiiakaradas ben varım felç oldum sandım damar damar üstüne binmiş bacağımın arkası hala ağrıyor basamıyorum fazla ay hem çocuk hem hamilelik çok zor kendime bile yetemiyorum artık