Habibekeser Normalde 24+6 yım ama ultrasonda bebek 23+3 çıkıyor bu durumu yaşayan anneler var mı bebek 600 gram şuan
sanslibiranne Habibekeser bende 7+5 im doktor 5 buçuk haftalık dedi. Değişebiliyor, geç döllenme olabiliyor
mlkkk Habibekeser önceki muayenelerde bu fark var mıydı 4günlük bi fark çok değil cihaz bir mm oynasa gün değişiyor canım
Deniiiza Habibekeser ben de adete göre 7+3 ama doktor 6+4 dedi. Sanirim gec dolllenmeyle alakali.korkmayin ama son haftalara gelince yakaliyor haftasini.ablaminda öyle oldu
Habibekeser sanslibiranne o zaman adet tarihimiz mi yanlış anlamadım ki bana bugün adet tarihinden emin misin dedi bende evet dedim bebek küçük duruyor dedi anlamdım
Habibekeser mlkkk canım normalde de böyleydi öyle birşey olsa 2 doktora gidiyorum diğeri bir problem yok diyor diğeri küçük diyor anlamadım 600 gram azmı 25 haftada
mlkkk Habibekeser ben kendi bebeğimkini hatırlamyorum canım ama kilo da 4günlük gerilik varsa önemli bi fark değil ama için rahat etsin diye başka bi doktora daha git istersen
Ftmmmm Habibekeser benim bebeğim 22+3 de 584 gramdı ama gün olarak öndeydi ultrasona göre 23 haftalıktı