irorkay Kızlar bu anlaşılır mı belirtileri neler? 31 haftalığım henüz ama bu aralar çokk sık idrara çıkma isteği oluyor. Çok sık çıkıyorum. Hareketlerini göbeğimin üstü sağ tarafta hissediyorum genelde mideye yakın bir yerde. Bu ara yürüyünce de bir ağırlık hissediyorum özellikle mesane tarafında 🤷♀️Korktum mesaneme de baskı hissedince. Kanala girince bir belirtisi var mı 🤦🏼♀️
aleff irorkay aynılarını yaşıyorum tam 30.haftadayim.daha bugun gittim doktora. kafasi asagiya dönmüş 😊 ayni hissettigimize gore sizin de donmus olabilir.
baby_mama irorkay ben de aynı belirtileri yaşadığım hafta bebeğin kafasının aşağı döndüğünü öğrendim, ben ona bağladım açıkçası ☺️
Rabia112 Bunu bende çok merak ediyorum 36 haftalık hamileyim ve karnım aşağıya doğru indi. Alta doğru baskı ve özel bölgede ağrı çok hissediyorum. Acaba kanala mı girdi diye düşünüyorum
yarencaliskan 33 haftalığım aynı şeyi hissediyorum ağrı tuvalete sık sık gitme 2 hafta önce gittiğimde bebek dönmüştü doğum pozisyonu almıştı bakalım pazartesi gidicem ne durumda 🤷
irorkay yarencaliskan evett yürüyünce bir baskı var altta değil belki ama genel itibari ile. Bir de yürüyünce wc çıkma isteği oluyor o an çok fena. Ama gelmiyor bir şey 🤷♀️
Hafizeeec irorkay evet şuan aynısı bendede var 31+4 haftalığız yürümeye korkuyorum hemen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama lavaboya gidince birşey yok 🤦🏻♀️😍
irorkay Gamzeee89 o zman bu yaşadığım bebeğin döndüğünü mü gösterir? Bunun erken doğum ile bir ilgisi yok değil mi? 🤷♀️ Bir de haftama göre nroaml mi
Gamzeee89 irorkay normal canım bende korktum doktor bebeğin dönmesinde sakınca yok ama kanala girmemesi lazım demişti ozmn şuan kanala girmemiş korkma demişti
Rabia112 irorkay benimde 31 . Haftamdan beri kafası aşağıda hiç merak etmeyin o bebeğin rahat ettiği bir pozisyon oluyor genellikle. Kanala girmiş olması önemli, olan duruşu değil 😊 bende çok korkmuştum ama doktorum endişe edecek bir durum değil demişti.
irorkay baby_mama ayy acaba döndü mü randevum da 1 hafta sonra.. Ben erken doğum belirtisi vs olmasından korktum 🥺
baby_mama irorkay yok değil içiniz rahat olsun gayet normal, benim 28. haftada döndü hatta. O haftalarda dönüyorlarmış zaten ☺️
Elifnev irorkay bebegim dogun pozisyonunu almasi erken dogum belirtisi olmuyormus. Bende 31 haftaligim. Benimde suanda dogum pozisyonunda hatta 28. Haftadan beri bu pozisyonda. Benim doktorun dedigine gore ilk gebeliklerde erkenden alirmis bebis dogum pozisyonunu. Yani suanda korkulacak bisey yok.
idiloska Ben de aynılarını hissediyorum, dönerken de hissettim acayip bir şekilde canımı acıtan bir şey yapmıştı geçenlerde, hıçkırığı kasığımda hissettim, kasıklarımda çok fazla baskı var.
irorkay Çok teşekkür ederim kızlar hepinize. 1 hafta sonra randevum var merakla bekliyorum şimdiden 🙏
Minigimm0611 irorkay sanmam kanala girdiğini değil ama doğum pozisyonuna döndüğü anlamına geliyor bu canım.Bende bunun için gitmiştim korktum 28 haftalıktım ozamanlar dönmüş bebek oyüzden demişti dokturum
DamlaNur29 irorkay merak etme girince anlarsın asagıda kafası oluyor ve sanki cıkıcak hissi oluyor kafası ile itiyor kendini 😀