Buseeee Merhabalar gittigim doktorum 12 haftam da %80 erkek dedi sonra ben doktor degistirdim daha tecrübeli bir doktora gittim oda %80 kıza benziyor dedi yani tahminim dedi benim gibi bu durumy yasayan var mi ?
Ay1234 Buseeee aynen canım bizimde öyle oldu 13 haftada çıkıntı var haftaya tekrar gel bakalım dedi bu haftada kesin kız dedi
Ay1234 Buseeee 12 haftada kızlarda erkeğe benzeyebiliyormus organı ueni geliştiği için çıkıntı gibi oluyormus 😔
Duyguynrky Benim 18 e kadar esas doktorum dışında gitmek zorunda kaldıklarım hep kız dedi kendi doktorum 13 de erkek dedi erkek çıktı. Ama çok erken ve değişiyor. Erkenden öğrenmek bazen dezavantaj oluyor az daha sabret
Annesiningulu Duyguynrky bende sizin gibiyim kendi doktorum erkek dedi b başka doktorlar kiz dedi ama içimde erkek doguyor
Duyguynrky Annesiningulu bende de kızcılık vardır ama hep erkek eşyalarına gidiyordu elim ve severken istemsizce lan filan diyordum 😂 içime erkek doğuyordu rüyamda erkek görmüştüm filan sağlıkla gelsinde inşallah
Buseeee Annesiningulu benimde icine erkek doguyor ama kiz olsa herkes cok sevinir cunku bizde hic kız torun yok 😂
Annesiningulu Duyguynrky bende aynı kızım var çok şükür sadece merak ettim şu hamilelik farklı olduğu için acaba erkek midir dedim
Annesiningulu Duyguynrky canım Bana kendi doktorum 19 h erkek dedi be sıvasa gittim doktorlar kiz dedi inanamadım ozele gittim arkası dönük ama yumurtası var dedi kafam latisti
Buseeee Buseeee SevgiErcan basenden kilo aliyomussun etten tiksimiyomussun karniin geç çiikıyomus fln ben 18 haftaligim 19 temmuzd belli olucak renkli ultrasona giricem
Duyguynrky Annesiningulu anatomik taramayı bekle en net orda belli oluyor ben hiç takmadım sağlıklı olsun diye dua ettim seslenirken severken karnımı filan göstermezsen nasıl kızım oğlum diyeceğim diyordum😂 ama net artık erkek olcak
Annesiningulu Duyguynrky bende oğlum diyerek seviyorum kibildiyor kızım diyorum kibildamiyor uzulutormu acaba
sudamlasi Duyguynrky yalnız arkadaşın haftası baya ileri 32 haftalık ve ortada kesin bi cinsiyet yok🤷🏻ilk bebeğine erkek demişler kız doğmuş. Allah yaşatmasın kimseye bu belirsizliği
Duyguynrky Buseeee bu belirtiler bende var etten tiksindim basenlerim hafif genişledi ama erkek olcak. Sol göğsüm daha büyük mesela sağa göre onlar pek doğru değil aslında :)