irorkay Kızlar lansinoh 40 ml krem ne kadwr gidiyor süre olarak ortalama? Başlangıç olarak 1 tane aldım ama. Yeter mi bilmiyorum memnun kalmaz isem başka marka ile devam ederim diye düşündüğüm için 1 tane aldım ama. Bir tüp ne kadwr gidiyor ortalama?
Dyg61 irorkay ben doğumdan sonra aldım yara olmustu sadece üç dört gün falan kullandım hemen geçirdi minik minik sürüyoruyosunuz çok uzun süre gidiyor yani doğumdan önce kullanmaya gerek yok bence emzirmeye başladıktan sonra kullanılabılır
irorkay Burcu_NFUE işte başka markalar da duydum o yüzden bundan da 1 tane aldım. Peki bir krem ortalama kaç gün gidiyor acaba
Burcu_NFUE irorkay benim söylediğim 3-4 ay gidiyor tabi kişiden kişiye kullanıma görede değişir ☺️ ama çok etkili bir krem
Suleasyaa Vazelin gibi koyu bir kıvamı var zaten azıcık birswy bile yetiyor muhtemelen çok uzun süre gidecektir. Hamileyim 2 aydır kullanıyorum hic azalmadı bile krem
irorkay Dilaraksknclk ben 32 den sonra olur diye duydum ama. Tam 32 olunca haftaya gideceğim doktoruma da soracağım 🤷♀️