irorkay Kızlar mustelanın pişik kremini alacağım fakat yanında bir de Sudocrem almalı mıyım? Önce mustela yı deneyip sonra mı onu almalıyım? Siz nasıl yaptınız?
Basakgul irorkay mustela yeterli eğer pişik olursa da doktorunuz yazar hametan in sarı olanı harika.sudovrem iceriky olarak temiz değil
_gmzee irorkay mustelanın içeriği temiz, sudocreminki değil. Ama herkes de sudo dan memnun 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yani ikisinden de alacağım sanırım ben de emin değilim. Ama alırsam da sudo yu çok büyük almam zaten yoğun bir krem uzun süre gidiyor
kozerr Canım mustela pişik önleyici devamlı süreceksin ki pişik olmasın pişik olduktan sonra etki etmiyor sudo krem biraz ağır bi krem onu devamlı sürme bebeğe küçük olandan al bi köşede dursun pişik olunca da direk onu sür hemen geçiriyor
irorkay kozerr o halde şimdilik mustela alacağım o kalsın kenarda. Eğer daha ciddi bir problem olur ise o zamn alayım diye düşündüm
Asyadilan1 irorkay sudocrem öneririm. İlk bebeğimde kullandom hala da kullanıyorum. Malesef yüzünden öptüklerii için öpücüksavar olarak kullanıyorum kızarıklığı alıyor pişik içinde çok iyi. Yoğun kıvamı nedeniyle uzun süre gidiyor. 2. Bebeğimide ondan alıcam…
Dyg61 irorkay sudocrem hiç işe yaramıyor bepanten kullanıyorum çok memnumun hemen etki ediyor kızarıkları pişikleri de geçiriyor
beyza1234 irorkay sudokremin içeriği değişti kullanmanızı önermem urtekram alabilirsiniz temiz içerik en önemlisi ben zeytinsütü yetmediği yerde urtekram pişik kremi kullanacgım
Sevimli96 irorkay kremlerden birini Alman yeterli boş yere iki tane alma tavsiye olarak zeytinyağı kullan rutin poposuna
Yeppudaa irorkay valla iyiki almışım bu kremi ben bile kullanıyorum sivilcelerime .şuan kızımın sivri sinek isirigina bile iyi geliyor hemen kurutuyor .