muallimehanimmom5 Sare12 çok erken kan testi yaptırmışsınız çok tez canlı oluyoruz anlıyorum sizi 🤗 erken döllenmede varsa belki sonuç alabilirsiniz ben adet günüme 3 gün kala yapmıştım testi ve sonrası Kan testi vermiştim bir kaç gün bekleyin yoksa süreç sizi yorar benim ilk başta kesem felan görülmedi bide onun stresini yaşayıp o zaman demiştim ki keske daha geç öğrenseydim 😜 Allah gönlünüze göre versin 😇 insallah hayırlısı ile bebiş haberi alırsınız ☺️
Sare12 muallimehanimmom5 muallimehanimmom5 cok haklısınız ama duramıyorum😢 suan adete 4 gun kaldı zaten bekleyecegım gecemesini ama ben cok gebelık testı yaptırdım zamanında ıkı senedır evlıyım ılk defa boyle degerler yuksek sonuc aldım ınsallah hamıleyımdr
muallimehanimmom5 Sare12 insallah 🤗 gönülden diliyorum sonucunda çok mutlu olursunuz 🤗 bebiş haberleri alırsınız 🥰
CansuDRY Sare12 0,5 değeri 0,200′den daha büyük. Yani artış yok, azalma var. Bu değerlerin hepsi negatif. Zaten henüz çok erken. İnşallah hamilesinizdir.
Calisananne25 Adetim 3 gün filan geçince yaptım pozitif gördüm hemen kan verdim gün içerisinde 249 çıktı beta. Bence henüz çok erken
Nilasyamom Sare12 canım ben de ekimde reglm gecikti kan testi verdim 0.200 çıktı. Acildekiler hamilelik yok dediler. Kasım 16da kan verdim 10000 beta çıktı yani 1.5 aylık hamileydim 🙈🧿 umutlandırmak istemem seni ama takip et