Shnern Tulaytemurxx ayakta durunca belim çok ağrıyor normalmi bilmiyorum hala ağzımın tadı yok midem kötü … Bu arada İstanbul’da Sancaktepe’de oturuyorum 🧿
Mavilinaninannesi Benimde 15 haftalik istanbulda oturuyorum😊cogu tahminende olsa cinsiyetini ogrenmis ama bana doktor tahmin bile yürütmedi ilk gebeligim normal mi bu 3 kere gittim cinsiyet icin ama göstermiyor dedii
Yarensss Tulaytemurxx bizde kocaeliden 18+4 haftalığız hic migde bulantım vs olmadi ama bu haftalarda bel ağrım başladı 🥲 cinsiyetimizi 12+1 de öğrendik kızz 🥰 tahmini doğum tarihimizde 4 kasım 😇 hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim herkese 🤲
Zeyoli efelettin ben gölcük devlette selçuk beye takipteyim medarda da mustafa göktana gidiyodum ama bıraktım şimdi özel kocaelide ki bertan beye gidicem bakalım bu hafta nasıl biri bilmiyorum siz kime gidiyosunuz
Yarensss Skardelen yaa ne güzel ayni zamanlarda doğuracağiz sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım inşallah 🤲😇
4subat88 honeyland 1.75 boyum 77 kiloyla hamile kaldim canım önceden çok kiloluydum almak istemiyorumm ama yinede aliniyo
efelettin Zeyoli bende Mustafa beye gidiyorum, bugün randevum var arkadaşım söyledi oda gidiyormuş sanırım hastaneden bende yeni doktor arayışındayom 🙈
esleminannesi_ Tulaytemurxx Konyda yaşıyorum canım aşırı nefes darlığı ve idrara sürekli çıkma isteği ani batmalar dışında hersey güzel ilerliyor 15+0 olduk 💙
Yaseminfettahoglu Tulaytemurxx İstanbul’dayim 15+1 Kasım 28 dendi cinsiyet ilk kız gibi dendi sinra sanki erkek dendi şuan belli değil 😀
Zeyoli efelettin mustafa beyi sizdemi bırakcaksınız kaç haftalık hamilesiniz bu arada cinsiyet bellimi
vitruvius minikask35 evet ben de hemen gelsin istiyorum detaylı zamanı. Bi göreyim inşallah sağlığı yerindedir. Sonra çevreme söylemeye başlayacağım ☺️
citlenbigim2212 Tulaytemurxx izmirden katılıyoruz yarışmaya ilk hamileliğim 15+3 teyim kasım 26 olarak görünüyor çok şükür bulantılarım yavaş yavaş azalıyor birde geçmeyen baş ağrılarım dışında herşey yolunda RABBİM’e şükürler olsun
efelettin Zeyoli yok hayır o hastaneyi bıracakmış, biraz önce çıktım kontrolden 16 haftalığım 12de, 14de kız demişti bugün kesinleşti ☺️🌺