Nurciv Ugurbocegim tekrar görmek istedi ayin 8ine kadar büyüyebilir Ama böylede kalabilir dedi. Dozu artirmak gerekebilirmis bi sonraki aya😢 cok üzüldüm cok😢😢😢
Ugurbocegim Nurciv ay canım benim inşallah büyür ikimizinkidee benide tekrar görmek istedi isde takip edelim bakalım nasıl ilerlicen diyee 8inde bende gidiyorum inşallah büyür yaaaaa ❤️❤️
Nurciv Ugurbocegim gözümün yasi dinmedi cok üzülüyorum Hic umudum yok benim. Seninki büyür benimki okadar da yokki😢😢😢
Nurciv Ugurbocegim 8,8 cm mi görüyorum Ben bi baksana resime kuzum tam Tamam söylemedi 10 in altinda dedi sadece
Anneyizbiz Nurciv tabi ki daima duamız zaten nimet nankörü olmamak gerek. Çok şükür bize nasip eden mevlam sizlere de nasip etsin
Aslihan2 Ugurbocegim 12.yada 13. Gun galiba adetin 1.gununden itibaren yani hâlâ iciyorm 1 kutu biticek iste
Aslihan2 Ugurbocegim Gün aşırı değerlendirmeye özen göster canım insallah olur 😍bir de ilk defa mi kullanacaksin bu ilacı?
Serapvtnsvr Nurciv bende 3. Kez klomen kullandım olumsuz oldu iğne olmadım çatlıyor ama hamile kalamıyorum
Aslihan2 Ugurbocegim progestan kullandıktan sonra bas dönmesi göz bulanıklığı halsizlik vs yaşıyorsun bi yarim saat panikleme ben ilk içtiğimde cok kotu olmuştum ☺ ilk kez iceceksen onu soyliym dedm
snow_angel Nurciv ben cuma günü gitmiştim 10 mm demişti. Umutsuz konuşmuştu doktor. Bugün yine gittim 19.6 mm olmuş tek yumurta büyümüş. Doktor bile şaşırdı. Bugün iğnemi oldum. Sizde durum nedir? Bence moral bozmayalım bak 4 günde büyüyor demek ki yumurtalarımız🙏 @Ugurbocegim
snow_angel Ugurbocegim ay hadi inşallah 🙏 güzel haberler alalım bu ay🥰doktor size hangi günler dedi ? Ne zamana kadar ilişki önerdi ?
Ugurbocegim snow_angel canım iğneni hemen yaptır dedi yaptırdım bugün ve yarın ilişki olsun dedi sonra pazara kadar gün aşırı devam edin dedi