civciv1520 Selam kızlar 37+3 te doğum yaptım çok şükür 🤲 yavruma sağ salim kavuştum darısı başınıza inşallah , ama sütüm gelmiyor bugün 1 gün oldu daha yeni biliyorum gelmesi için neler yapabilirim
Gizemburak35 civciv1520 booool boll su😍 stresten uzak elbet sutunun gelecegini bilerek sutun gelmese de bebegini emzir canim tamamen psikilojik ve su icmenle alakali sutun yuzde 90ni su 1 2 gune kalmaz mutlaka gelir pes etme sakin😍
[silindi] civciv1520 bol su sk sk emzirmek sütü memeyi düşünme beis uyudukça uyu beşlik damla kullan pekmez şerbeti hoşaf bulgur pilavı soğan yoğurt çorbası en çok süt yapanda et haşlama suyuyla birlikte çok sütüm olmuştu onu içtikten sonra kuzum kafana takma duş al iyi gelir
svksym civciv1520 yine burda okumuştum gögüsüne sıcak su termosu koymuş sütü akmaya baslamiş bir drneyin isterseniz..uç kismina denk gelmesin
polyanne civciv1520 öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ bol su sık sık emzirmek komposto tahin helvası ve dinlenmek stresten uzak durmak işinize yarayacaktır sakın kendinizi yetersiz hissetmeyin öyle kötü düşüncelere yer vermeyin henüz çok yeni düzelecektir 😊
3MelekAnnesi3 civciv1520 sıcak su altında masaj yapsaydın gögsüne cnm telaş etme gelmiyor gelmiyor yok yok diye düşünme bebek emdikçe gelir gerekirse sarılık olmaması için 1 2 gün kasıkla mama takviyesi yap zehir degil sonucta onu suan beslenen gerekli Allah korusun sarılık olursa daha kötü
3MelekAnnesi3 civciv1520 iyi kuzum cok sukur eminim gelecektir üzülme kuzum bol bol dere otu kimyon rezene ye
Nehir3351 Ilık duş ve bol su.ic işallah sütün gelecek cnm.sitres yapma sakın ol bu arada gözün aydın cnm🥰
asiltosumm35 civciv1520 bolll su bolll hosaf bol emzirme. Yani gelmese de sen mamada versen gogsunu ver bebegine damarlarini acmaya calissin ve sut uretimin olsun canim birde ilik suda goguslerine masaj yap