mlkalagz Bubuseli doğuma kadar 3ü geçer sizinde 😊 sağlıklı olsunlarda doğunca iyi bakarız biz onlara🤭😇
Momofmia21 Whiteangel111 merhaba kızlar bugün randevumuz var doktorda uygun görürse 21.06.21 e gün alicam
Alparslaninmutluannesi YelizAtilla kilomuz 2900 boy söylemedi bir sürü ilaç iğne yedim sancıları durdurmak için açılmam da var hastaneden çıktım
YelizAtilla Alparslaninmutluannesi aslında kilosuda iyi benimki 34+5 di işte düz 35 diyorum 3015 gr dı hatta doktorum böyle giderse haftasını doldurduğunda doğum zorlaşır 37 haftalıkken doğsa dedi ama bu saatten sonra doğsa bile prematüre bebek sayılmaz dedi ya benim doktorum hani rahat kasmıyor ya da başka bir şey bilmiyorum canım boyu da benimkinin 49 cm di ☺️
vasili21 38+3 üz ama gelen giden yok. Baş aşağı pozisyonda ama kafası yanlış yönde duruyormuş.Çatı muayenesi de olduk, normal Doğuma ciddi bi engel yok dedi dr’umuz. Salı günü 39 olcaz, bakalım dr ne diyecek.
Umi21 Kbrarz 36+5teyiz bugun sezeryan icin gün aldık 22 Haziran’a kısmet olursa heyecan basmaya başladı ufaktan😄