Whiteangel111 Kbrarz 18 haziran cumaya gun aldik dun sezeryana ikinci dogum olucak ama korkusu başladı simdiden😪
Momofmia21 Whiteangel111 merhaba kızlar bugün randevumuz var doktorda uygun görürse 21.06.21 e gün alicam
Aleyna_kpln gizem_123 bende ayni durumdayim azcik kasilmalar sancilar var amaa acilma yok yarin bende gidicem bakalim ne olacak
Ogrtmenhnm Kbrarz peki doğum sonrası o dikişlerin ağrısı acısı bakımı zor olmuyor mu beni dikiş olayı çok korkutuyor
Kbrarz Ogrtmenhnm agri illaki oluyo canim ama korkulcak derecede degil bakimi konusunda krem ve batikon vermisti doktorum duzenli hergun pansumanini yapiyordum birde antibiyotik kullandim 1 ay icinde de iyilesip dikislerim dustu 😊
kadriye25 Son 16 gün kaldı ama sezeryan olacam doktor 39 u bekleyelim dedi günde vermedi bekliyoruz heyecanla 🧿🤲🤲
Kardelen4145 Kbrarz 37+4 iyiyiz suyumuz kg yerinde beklenen gün gelecekse çekilen acı kutsaldır😁😁😁😁Allah kerim🙈
Alparslaninmutluannesi 35+3 öylesine doktoruma geldim hiç habersiz yüksek sancı ve açılmam çıktı hemen yatırdı sancıları durdurmaya çalışıyor iki gündür Allah’a şükür durdu yarın taburcu olmayı bekliyorum bundan sonra beklemedeyiz dedi sizce ne zaman doğururum 🥺
Kbrarz Alparslaninmutluannesi cok sukur canım onlemisler az daha sabir dikkat et kendine ilk kizimda 33 haftalikken senin gibi olmustum 3 gun yattim hastanede erken dogumdan dolayi 37+4dunyaya geldi kizim cok sukur bunda olmadi 38+1olduk🙏🏻onlar vaktini saatini biliyo Rabbim saglikla almayi nasip etsin kucagina insallah🙏🏻
YelizAtilla Alparslaninmutluannesi bebeğin kilosu nasıl canım boyu falan ben dün 35 oldum bu haftadan sonra gelebilir erken doğum olmaz dedi bana ☺️
Alparslaninmutluannesi Kbrarz çok teşekkür ederim ne kadar pozitif konuşmuşsunuz 😊😊🌸 bebeğiniz çok iyi beklemiş inşAllah benim kuzum da bekler çok merak ediyorum ne zaman geleceğini