Ozlem34056 Derin dondurucu almak istiyorum hepsiburada Trendyol gibi sitelerden ama korkuyorum sıkıntı olur diye bilgisi olan var mı ?
zehranurr Ozlem34056 hepsiburada uygulamasından 2 defa Vestel marka bulaşık makinası aldım hiçbir problem olmadı. Servis gelip kuruyor garanti vs her şeyide oluyor
Deletedmom_5 Ozlem34056 satıcının mutlaka aldığınoz marka olmasına önem verin mesela vestel marka tv alıyorsanız satıcı vestel olsun. Başka satıcılardan almayın
Yenianneadayi2208 Ozlem34056 beyaz eşya almadım ama telefon bilgisayar tv aldık. Hiç bir sorun yaşamadık.
Ozlem34056 Birmutluanne2 Arada çok fark var ondan soruyorum bı kaç kişi spot ürün geliyor falan dedi de aklım karıştı hangi siteden aldınız peki beyaz eşyayı
Ozlem34056 zehranurr ben ilk defa alcam ondan soruyorum artık alışmışız Mağazam bakıp almaya internet korkutuyor bakalım bende o şekilde alım o zaman
tgb006 Bence satıcıya çok dikkat edin derim. İkinci el ürün gönderebilirler veya kusurlu ürün. Malesef. Arçelikten alacaksanız arçelikten alın :)
Yenianneadayi2208 Ozlem34056 philips, hp lenova ve xiomi… Bir tek philips tv yi teknosa bursa nilüfer den aldığımızı hatırlıyorum.
Minigimm0611 Ozlem34056 bizde laptop aldık hiç sıkıntı olmuyor normaline göre daha uygun oldugu için.Bende simdi mikrodalga aldım bekliyorum gelmesini kendi sitesindekiyle arasında baya fiyat farkı oynuyor az oynasa almaz insan fazla olunca niye gidip magazından alım ki
BetulDuru12 Ozlem34056 Ben gitti gidiyordan almıştım ankastre set hem daha uyguna aldım hemde gayet sorunsuz hızlı bir şekilde geldi
Tugcee0603 Ozlem34056 tüm beyaz eşyamı trendyoldan aldim ve aşırı memnun kaldım mağaza fiyatından daha düşük fiyata aldim
Mom54544 Ozlem34056 Bende düşündüm ordan almayı sonra vazgeçip mağazadan aldım canım hemde daha uyguna Vestel den aldım 2 sene oldu galiba ellerinde depoda kalmış galiba indirimdeydi kaptık hemen dolaş biraz mağazaları bence sende bulursun belki o şekilde
Kestanesekeri Ben de mağazadan aldım 1,5 yıl oldu ama bana normal dolap lazım dondurucu değilmiş satıcam arçelikten almıştım garanti devam ediyor.Normal dolap tavsiye ederim
Belacivciv Ozlem34056 yorumlarını falan okuyun mutlaka öyle karar verin ben önce yorumlara bakıyorum fazla olumsuzsa vazgeçiyorum :)