irorkay Kızlar merhaba 31 haftalığım sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum bilmiyırum bana mı öylr geliyor 🤷♀️ Nasıl anlaşılır o bir de sizin nasıl çok mu dik yukarıda?
MinikMaya irorkay bizde iki sonra 33.haftaya giriyoruz. Abartmiyorum bugun 5 kisi karnin asagi inmis dogumun yakin dedi. Sanki sozlesmis gibiler. Biraz korktum hatta erken dogum olsun istemiyorum en azindan 37. Haftayi gorelim diye dua ediyorum
Menfiye_01 irorkay eskilerin lafı ile dogumu habercisi derler migdede 3 parmak assagı da olması karnın. Ama korkma ya bazıların oyle oluyor
Deletedmom_5 irorkay Baya asagıda ve gören şasırıyor 🤷🏻♀️ bu sekilde çıktı göbeğim en başından beri böyle 🙂
Duygus97 irorkay benim başından beri aşağıda. Allahtan kimseyi görmüyorum da can sıkıcı şeyler duymuyorum. Karnım aşağıda doğum mu yaklaştı VS. Ama karnın aşağıda olması doğumu kolaylaştırıyormuş inşallah bizim de öyle olur
Seyma0368 Benim de asagida herkeste öyle görünüyor diyo ama doktorum bi sıkıntı görmedi şimdiye kadar 30+ 2 yim ben de
susam_18 28+5teyim benimde indi enfeksiyondan küçük bi kanama olup acile koşmuştum korkudan mı oldu artık bilmiyorum.
irorkay susam_18 bnwim kanama ya da enfeksiyon vs olmadı hiç acaba yapısı mı böyle 🤷♀️ doktorss bir sorun yoktu yine gideceğiz 1 haftaya ama 🤷♀️
Menfiye_01 irorkay evet bır sorun olsa sımdıye kadar doktorun sana bilgi verirdi zaten korkma canm ama aklında kalmasın randevuya gıttıgınde yıne sor doktoruna
susam_18 irorkay baştan beri öyleyse yapısaldır zaten. Benim yukardaydı baya çok inmedi ama biraz indi