Nehirimmm06 0-3 ay 12 tane alt üst takım 0-3 ay 10 tane zıbın 3 tane tulum 3-6 ay 5 tane alt üst takım 3-6 ay 5 tane zıbın yardımcı olursanız sevinirim
babygirl_ Nehirimmm06 yetmese bile alırsınız yine bu kadar dert etmeyin kıyafet olayını doğduktan sonra da alınabilir sonuçta :)
Merveorhnoglu Nehirimmm06 bence cokta almayin bebekler cok hizli buyuyor aldiginiz cogu seyi belki giydiremeyebilirsiniz bile. Lazim gordukce alirsiniz gideemezseniz internetten alirsiniz cok dert etmeyin
Mondlicht Nehirimmm06 fazla bile bence 2. Kızım oldu sadece 2 tane 5 li hastane cıkısı aldım bir de büyük kızımdan kalan 5 tane takım ile 5 tane zıbın var 0.3 ay olarak inanın yetiyor nerdeyse 1 gün durup 2. Günde yıkıyorum çamaşırları yetişmeme gibi bir durum olmuyor hiç çünkü çok çabuk büyüyorlar.
Aysekadir Nehirimmm06 0 03 ay yeterli canım okadwr çabuk büyüyorlar ki 3 6 da suanlik başka alma çünkü bazen bebekler o süreçte kilolu olup daha büyük giyebiliyolar
Nehirimmm06 Merveorhnoglu yeterli mi diyorsun canım ben günde 3 kere değiştirsem desem geriye dazla kıyafeti kalmıyor her gün de yıkayamam sanırım acaba 4 5 tane daha mı alsam dedim de
Merveorhnoglu Nehirimmm06 yeterli canim bende cok almadim cok cabuk buyuyorlar giyemicegi seylere para vermim daha fazla gordukce yasadikca aliriz yenilerini hersey elimizin altinda zaten cok sukur kasma cok
Nehirimmm06 Mondlicht anladım canım bilmediğim için sorayım dedim ailem de uzakta annem de biraz az dedi de
demioz ilk iki ay ne giydirecem derdine düşüyor insan öyle minikler ki ben 0-3 almıştım ve bebeğiöme çuval gibi olmuştu
Aysekadir Nehirimmm06 Alırsan 3 6 alabilirsin çünkü 0 3 bir ayın sonunda giyemeye biliyorlar bende öyle olmuştu yani