Ankara_06_ Arkadaşlar meraba. Size sorum sizce reflü yatağı almak şartmı? Reflü yatağı ne işe yarar ne için faydalı? Park beşik ve sepet beşiği var. İkisininde içinde de kullanılabilirmi? Yani ne için lazım reflü yatağı?😊😇
Yaprakdokumusever Ankara_06_ eğimli olduğu için yan yatırıyorum kusunca direk yutmasını engelliyo ben memnunum şimdilik inşallah öyle devam eder
AkdenizBeyza Ankara_06_ Canım oğlum 10 aylık oldu çok kusuyordu ve tıkanıyordu ve reflü yatağı ne işe yarar duymamıştım bile ilk acemilik işte. Şimdi 7 aylık hamileyim ilk işim reflü yatağı almak. Çünki oğlumda çok çektim burnundan geliyordu resmen kustuğu.
Kediannesi123 Ankara_06_ bence gerekli kusup boğulmasını engelliyor iki ay bile kullanılsa o aylar çok önemli. Ben sevi bebenin anne yanı reflü yatağını aldım her yere onunla taşırım diye düşündüm çok kaliteli kullanışlı görünüyor
Minigimm0611 Ankara_06_ iyi bişey almana gerek yok canım okadar kullanmicaksın gereksiz pahalı cünkü 4-5 ay belki oda ben a101den aldım 50 -60 lira bişeydi diğer magazalarada baktım hiçbir farkı yok kullanan annelerin coguda a101den bimden almış bende burdada okudum aldım.
Mumin Evet kusunca bogulmasını önlüyor özelliği bu aslnda ama bnim daha fazlası ilk dogdununda küçük olduğu için büyük beşiklere yatırmak yerine yanımda yatırmak istiyorum oyuzden kualnıcam.bolece beşikte salanmayada alısmıcak kendince uyuya bilicek sonra istediğim odaya yere götüre bilirim boyut olarak küçük ve evet istediğin beşiğe koyabilirsin onu ama bi öneri iyi araştrıp al kimisi kaygan oluyormus bebek yatamıyor kayı yormuş
Gezegen_00 Almadım henüz ama çocuk büyüdükçe aşağıya doğru kayıyormuş, kimisi gerekli görmüyor normal kendi yatağının altına bir şey koyup da eğimli yapılabilir diyorlar onun harici 80-150 TL arası fiyatları değişiyor alıp almamak konusunda kararsızım
Ankara_06_ AkdenizBeyza Çok zararlı bebeğin kusmuğunu yutması ve burnundan gelmesi. Açıklaman için teşekkür ederim muhakkak alcam.
AkdenizBeyza Ankara_06_ Evet kuzum hiç sorma babynest kullanıyordum yan yatırıp sırtına yastık koyuyordum bide biraz altını yükseliyordum ama hiç faydası olmadı oğlum 10 aylık daha yeni bitti diyebilirim
Kediannesi123 Ankara_06_ sanmıyorum kenarları var çünkü Google’dan sevi bebe anne yanı reflü yatağı yaz trendyolda falan 200 e düşmüştü baby nest gibi aynı zamanda
Ankara_06_ Peki hanımlar hangi markayı önerirsiniz reflü yatağı kaymayan kullanışlı olan? Tecrübeli anneler sizlerden de öneri bekliyorum🥰😇.