Asil28 Anneadayii22 en az 5.000 olması lazım . Ben keseyi 6+2 de, bebeği 7+2 de gördüm. 8+0 da kalp atışı olmadığı için 37 gün önce kürtaj oldum.
GKP22 Anneadayii22 ben 5+3 de gittim gözükmedi kan testinde 1743 çıktı doktor bu değerde gözükmesi gerekir dedi alttan muayene etti kese gözüktü ama çok küçük demişti
Anneadayii22 Ben bugun yaptirdim beta 2129 çıktı, 4+5 gözüküyor uygulamada , yarin 1 hafta olucak adetimin geciktigi normal mi sizce
BegumIscanTunc Anneadayii22 beta 4887 iken 5+2 de keseyi ve bebeği gördüm 6+3 te kalp atışı için gitmiştim
ikincim253 Anneadayii22 6+5 ilk kontrolde keseyi görüm bebek için 10 gün sonra gel dedi salı günü randevum var 8+2 oluyoruz inşallah kalp atışını duyarım 💓💓💓
mnsngl @Asil28 şuan 7+1 im kese de henüz bebeği göremedik kalp atışıda haliyle 😕 kürtaj olmam gerekirse zor mu nasıl oluyo
Asil28 mnsngl yok canım zor değil. Zor olan tek şey psikolojik..kürtajdan 5-6 saat önce aç olmak gerekiyor. İnşallah olmazsın ama olacak olursan da aç git. Ben 1 muz yemiştim 12.00 gibi. 14.30 da muayenem vardı ve doktorum kürtaj olmam gerektiğini söyledi. İşlemlere başladılar. 15.30 da kürtaj olacaktım. Önce rahim yumuşasın diye dil altıma hap verdiler. O zaman içim çok acımıştı bebeğimi benden alacaklardı😢 Sonra serum taktılar içerisine ağrı kesici yaptılar. Muz yediğim için kürtaj sonrası mide bulantısı olmaması için damar yolumdan mide koruyucu ilaç verdiler. Tok olduğum için anestezici biraz daha bekletti 17.00 gibi kürtaj için doğumhaneye aldılar. Çatala çıktım. Tok olduğumdan doktorum seni tam uyutmayacam sarhoş edecem 5 dakika dedi. Anestezici narkozu seruma verdi. Olan biteni hissediyorum ama gözümü açamıyorum parmağımı kıpırdatamıyorum. Sonra uyandım ve odaya aldılar. Uyandığımda ağrım yoktu. Ekstra kürtaj esnasında ağrı kesici katıyorlarmış seruma. Kanamamda olmadı. Özlemle beklediğim bebeğim 10 dakikada bedenimden ayrılmıştı. Hatta 10 dakika bile sürmemişti😢 Kürtajdan 1-2 saat sonra adet sancısı gibi sancım oldu ondan sonrada olmadı. Doktorum çok güzel moral verip motive etti hep. Elbet üzüleceksin ama kendini çabucak toparlayabilirsin inşallah. Senin için Rabbimden duam inşallah her şey yolundadır miniğinin kalp atışını duyarsın. Kürtaj sonrası hamile kalma olasılığı daha çabuk ve hemen. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkese inşallah 🙏
Serpilbb Anneadayii22 kesenin betayla ilgisi yok canım döllenmenin zamanına göre benim 4030 da 5. Haftada gözükmemişti. Herkesin değişiyor bazısı 4. Haftada görür bazısı 7. Haftada