MinikMucizeninAnnesi Merhaba arkadaşlar 🥰 Doktoruma da danışarak yarın yaklaşık 12 saatlik yolculuğa çıkacağım 9 haftalık hamileyim,önerileriniz var mı acaba? Bu bi kaç gündür sanırım ellerim çok ödem topluyor biraz tedirginim o yüzden ama 🧐
llFatma MinikMucizeninAnnesi 2 saatte bir yolculuğunuzu durdun ayaklarınızı hareket ettirin. Ayaklarınız şişer arada durmanız senin için iyi olur.
prensannesi62 MinikMucizeninAnnesi 32 haftada 9 saatlik yola gittim 2 saatte bir hem wc hem yürüyüş molası yaptım hiç zorlanmadan gittim geldim merak etmeyin 🤗
MinikMucizeninAnnesi llFatma Zaten sanırım mutlaka duracağız çok fazla tuvaletim geliyor bu aralar sanırım rahim büyümeye başladığı için baskı oluyor 🙊😀
llFatma MinikMucizeninAnnesi Yanı başına suyunu koy arada mola vere vere yavaştan gidin sağlıcakla gidin. Hayırlı yolculuklar.
nanna MinikMucizeninAnnesi bence mide bulantısı ihtimaline karşı tuzlu bişiler al, belki hiç bulantın olmamıştır ama yol bu belli olmaz güneşti yoldu sağlam adamı mahvediyor😬😬
MinikMucizeninAnnesi nanna Çok bulantılı ve kusmalı geçiyor maalesef günüm hiç belli olmuyor ve bu beni korkutuyor 😃
MinikMucizeninAnnesi prensannesi62 İnşallah darısı bize de gidip gelmeye nasip olsun😍 Araç yatağı aldık muhtemelen arka koltukta yatarak gideceğim zaten 😀☺️💃🏻