merhabalar birşey danışmak istiyorum başına gelen vardır belki. Medipol mega hastanesine gidiyorum 35. haftadayim bebegin kafası bi süredir 2 hafta önde gidiyor, doktorumuzda sezaryan öneririm böyle giderse, bu durumlarda normal yapılırsa pompayla alınma olabiliyor bebegin kafası sıkısabilir, vajina cok yirtilabilir vs vs bircok olumsuzluktan bahsetti. Anlayamadığım birseyde biz daha önce fiyat aldik hastaneden dogum icin
normal 3500 sezaryan 5200 dediler. Ben bi yerde zorunlu sezaryan istekli sezaryan fiyati farkli diye gormustum bugun hastaneye sordum evet istege bagli sezaryan 9300 dediler. ilk başta neden sezaryani 5200 diyolar o neyin fiyati hicbi sekilde belirtmiyolar istekli bu fiyat diye onceden.
ben bunu bilmeden 5200 diye doguma girip sonra siz istediniz 9300 vericeksiniz mi diyeceklerdi dogum bittikten sonra anlamadim gercekten.
doktor bana bebegin kafası büyük sezaryan öneririm ama sen bilirsin dediginde o zaman sezaryan oneriyosaniz oyle olsun dedigimde bu istekli sezaryan mi oluyor zorunlu sezaryana mi giriyor bilen basina gelen var mi ?