Denizmavisii Kızlar merhaba bebepimin 10haftalık kalbi durdugu için kürtaj oldum üzerinden 45 gün geçti hala adet görmedim,ptesi doktora gidicem içinizde bu durumu yaşam var mı ne kadar sonra adetiniz düzene girdi ??
Dduru Denizmavisii canim Allah yeniden nasip etsin ilk once benmde 8 haftalik durmustu kalbi kurtjdan snra 35 40 arasi oldum benxe adet telaslandm dktra gttm adet olursn 2 3 gune ddi gercktende oyle oldu benm dktrumda kurtaji adet gibi sayabilirsin demisti
Buketali Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yerini sağlıkla doldursun benim kanamam kesilmemişti orda sıkıntı yaşadım ama sonra hemen düzene girdim umarım sizinde düzelir ama en sağlıklı bilgiyi doktor verir 🙏
Denizmavisii Buketali çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun doktor ptesiye kadar adet görmessen gel dedi,siz kürtajdan ne kadar süre geçtikten sonra adet olmuştunuz
Buketali Denizmavisii aşağı yukarı 1,5 ay kadar kanama oldu sonra 20 gün sonra falan adet oldum ondan sonra iki adet görüp hamile kaldım 😊şükürler olsun Rabbim sana da nasip etsin hemen üstüne kalmak bana çok iyi geldi
Denizmavisii Buketali çok sevindim canm senin adına Allah sağlık güzel ömür nasip etsin inşallah bebişine