sumeyraballl Miranmiray ama kürtajdan sonra da çabuk hamile kalınıyo ve 2. Daha sağlıklı oluyor bizzat yaşamş biriym
sumeyraballl 4567 9+3 de tam teşhis konuldu oda 2 gün betam üst üste takip edildi betam sağlıklı bir şekilde yükselseydi bekletickti geç döllenme olmuştr diye ama betam çok düştüğü için kürtaj olmk zorunda kaldm kürtajı olduktn 5 ay snra hamile kaldm çok şükür sağlıklı ilk gebelkte çok normal görülüyor ama 2. Ye tekrarlaması %2 ihtimal tekrarlck rahatszlğnz yoksa tabi oda @Miranmiray
4567 sumeyraballl benim betaya bakılmadı iki kez verdim değerlerim iyidi ama kese boş şuan bakalım net olarak pazartesi belli olacak
Gnz sumeyraballl bende bir kimyasal gecirdim hemen cocuk yaparsan tutar ve saglikli olur dedi doktor 1,5 2 ay sonra hamile kaldim buda bos gebelik olunca genetik testleri yaptirdim sonuclar ciksin tekrardan bebis dusunucem banada nasip olur insallah
Miranmiray sumeyraballl yok canım benim bir tane oğlum var zaten bu ikinci grbeligim di ilk defa böyle birşey yaşıyorum1
mavi0803 Miranmiray canım inşallah boş gebelik değildir ama yaşadığım için söylüyorum benim sekiz haftalıı 22mm di ve boştu doktor radyolojiye yönlendirdi oda boş olduğunu ve bu boyuta ulaşan kesede bebek yoksa oluşmaz ve gebelik sağlıklı değil dedi kürtaj oldum bende inşallah sen yaşamazsın bu duyguyu🙏
Miranmiray mavi0803 az önce başka doktora gittim Rabbime şükürler olsun kim demiş bebek yok bebek var dedi ve kalp atışını da dinletti❤️❤️😍😍
Mavilio2 Böle kötü taraftan bakma üzülme boş gebelik olsada bu senin ve eşinin sağlıklı olduğunu gösteriyor birdahaki ki denemelerde yinede bebek sahibi olabileceğini gösteriyor iyi taraftan bakmaya çalış üzülme
Miranmiray Mavilio2 inşallah canım zaten bir oğlum var ikincisini isteyerek planlı düşünmüştük ama sonu böyle olacagini takmin etmemiştim 😭
mavi0803 Miranmiray saol canım geçti çok şükür Rabbim kimseye yaşaymasın benim ilk gebeliğimdi o yüzden çok zor oldu atlatması
Miranmiray sumeyraballl az önce başka doktora gittim Rabbime şükürler olsun kim demiş bebek yok bebek var dedi ve kalp atışını da dinletti❤️❤️😍😍
sumeyraballl Miranmiray demekki doktor değiştirmek gerekiyomuş çok sevindim 🥰 Rabbim bebeğinizi size bağışlasın
Miranmiray Gnz az önce başka doktora gittim Rabbime şükürler olsun kim demiş bebek yok bebek var dedi ve kalp atışını da dinletti❤️❤️😍😍
Gnz Miranmiray maşallah çok sevindim her zaman tem doktora bağlı kalmamak lazimmis rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin😘
Miranmiray ygmr_94 canımaz önce başka doktora gittim Rabbime şükürler olsun kim demiş bebek yok bebek var dedi ve kalp atışını da dinletti❤️❤️😍😍