hazal2131ds Bu haftada olanlar, doğum belirtiniz var mı ?? Ara ara karnım ağrıyor o kdr, büyük tuvaletimede çok sık çıkıyorum. Yürüyüşte yapıyorum sürekli hareket mi etmek lazım acaba?? Oturduğumuz yerde doğum başlar mı 😂
suscarparimm hazal2131ds Squat merdiven hurma ahududu çayı yürüyüş herşeyi yapıyorum ama tık yok 39+2 🤷🏻♀️
Glsmyldz09 hazal2131ds ay hiç bişey işe yaramıyor 39+5teyim bekliyorum tık yok içerde de baya rahat 😅
271011g hazal2131ds Bizde 39 olduk ama hala tık yok sizin gibi bendr tuvalete sık çıkıyorum, ara sıra sancı oluyor ama düzenli hiçbir şey yok 🤦🏻♀️ Umarım tez zamanda doğururuz 🤣
hazal2131ds suscarparimm ben sadece yürüyüş yapıyorum günde 10 bin adım. Akşamları arada plates topunda zıplıyorum o kdr
hazal2131ds Glsmyldz09 keyiflerine düşkün olacaklar galiba. Aman cazgır olmalarından iyidir nazlı olsunlar
hazal2131ds 271011g bende 8 gün oldu en son doktora gideli cumartesi gidicem. Bebişte hareketli hala gelesi yok 🙈
gzybkgl Bende 38+4 3440 kilo olmuş kızım doğum kanalına da girmiş ama tık yok 😂 walla gelsin artık sabrım kalmadı
endobeybi hazal2131ds yürüyüş, merdiven, adaçayı, hurma, ananas ne varsa deniyorum. Gün içinde hiç koltukta oturmuyorum, tv falan hep pilates topunda hareket yaparak izliyorum ama bişey yok gibi 🤡 38+5
Btlerva hazal2131ds 39+3 olduk bekliyoruz bakalım doktor bas geliş dedi salı günü kontrolde Bol bol yürüyüş merdiven in çık dedi birde bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen alt tarafıma çok fena sancı giriyo kalıyorum günde 10 hurma dediler birde ona baslayacagım.Hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşAllah 🥰🙏🏻
Oziozi hazal2131ds herseyı yapıyorum ama hala hıc bısı yok dusunmucem artık akısına bırakcam çevremde aynı olduklarm evden çıkmamıs ıkı hafta oldu dogurdlar bız 39+1 😃
hazal2131ds Oziozi valla benimde devreler doğurdu. Benim gibi yürüyüş plates yapmadılar. Ev işi falan her zaman yapılan şeyler sadece.
Btlerva hazal2131ds sancılarım başladı canım akşam saat 8 gibi kanlı akıntı geldi ara ara devam ediyor yine belimden de sancılar geliyo belki gece gidebilirim şiddetlenirse sancılarım hepiniz dualarımdasınız sizlerde bana dua edin kızlar 🙏🏻
Kizimablaoluyorr hazal2131ds bizde 39+5iz yarın kontrol var sancı var ama gelen yok düzensiz sancılar