Littlestar Eslem0613 ay cok sevindim hiç bisi olmaz merak etmeyin 😍😘😘 kalbindeki damar da cok önemsiz bir damar biz baya Prof dr gezdik 😊😊 her gören belki bende sende de var dedi, üzülmeyin. 🤍🤍
Eslem0613 Littlestar öylemi içimi rahatlattınız gerçekten inşallah öyledir eğer öyleyse boşa yanımda değilde küvezde ama sağlık olsun yeterki gerisi önemli değil
Littlestar Eslem0613 tedbir amaçlıdır siz icinizi rahat tutun, öncesinde bir kaç sey daha saptamışlar ya nolur olmaz bağıntılı olabilir diye düşünülmüştür hemencik çıkar 😊💐
idiloska Littlestar ikisini de yaptırdım, yaşımdan dolayı nifty, ikili üçlü tarama yerine, detaylıda da böbrek sorunu çıktığı için amniyosentez. İkisi de temiz, böbrek sorunu devam ediyor, doğum sonrası ürologlar bakacak.
lily-11 Littlestar amniyosentez için haftanız geçmedi mi? Belli bi haftadan sonra bebek büyüdüğü için yapılamıyor diye biliyorum. Ben ikisini de yaptırdım nifty cvs ve amniyosentez hepsi yapıldı
Littlestar lily-11 21.haftaya yeni girdim. Doktorum salı gününe kadar karar ver dedi, kendileri pek önermiyor onlar icin cok onemli bir durum degilmiş nifty yapabilirsin o da sen rahat et diye dedi.
lily-11 Akrepbebek bebeği sadece amniyosentezden kaybetme ihtimali çok düşük o yüzden endişelendirmeyin nifty testi kötü çıkanlar yaptırmak zorunda kalabiliyor doktor zaten ihtimalleri anlatıyor yaptıracak anneler stres yapmasın🤗
Akrepbebek lily-11 en başta belirttim zaten yanlışım varsa düzeltin diye. Teşekkürler bilgi için. Bir kaç yerde öyle okumuştum ondan aklımda öyle kalmış.
Kevser_yilmaz Littlestar Bizde de persistan sağ umblikal ven diye safra kesesinde bir damar vardı, perinatologlar bu bir varyant sağlak solak gibi dediler ama biz yine de nifty test yaptırdık, sonrasında fetal eko da çektirdik. Hepsi temiz çok şükür size de tavsiye ederim nift+ fetal eko birlikte yaptırırsanız içiniz rahatlar 🙏🏻
Babykk Littlestar bence amniyosentezi deneyin. Ben de yaptırdım sonuc bekliyorum. Doktoruma nıpt sordugumda bızım ıcın kesın dogruluk payı yok demıstı bu haftalarda, ha amniyosentezi 3 hafta beklemek ha nıpti en azından kesın sonuclar alırsnız.
Babykk Littlestar benim bebeğimin 12.haftasında ense kalınlıgı cok yuksek çıkmıştı. Doktorum yaşım küçük olduğu için sonrakı hamılelıklerım adına amniyonsentez yapılmasını onerdi. İlkini 14 haftalıkken yaptırdım ön sonucumda temız geldı ancak testte bır sorunla oldugu için ikinci kez su alınıp tekrar gonderıldi.şu an Sonuc bekliyorum. Benımde detaylı ultrasonda kalpte sorun goruldu. Kalp rahatsızlıkları sebepsiz olabılecegı gıbı down yada dı george sendromu kaynaklıda olabılır dedı doktorumuz down sendromu yok bızde di george ıcınde sonucları bekliyorum.inşallah onlarda güzel gelır.
Littlestar Eslem0613 eslem hanım merhaba bebisiniz nasıl çıktı mı küvezden güzel haberlerinizi bekliyoruz 😍🍼🤍🤍
Babykk Amniyosentez çok tehlikeli diyen arkadaşlar için cevap vereyim. Ben iki kere 3 hafta arayla yaptırmak zorunda kaldım. Doktoruma sorduğumda bebekte bir sorun varsa vücut otomatik onu atmaya çalışıyor. Amniyosentez sadece sebebi olarak görülüyor demişti. Ben iki kerenin üstüne boyle bır durumla karşılaşmadım. Ki ilk amniyosentezim erken amniyonsentez olarak kabul ediliyor 14 haftada yapıldıgı için.
123_ilhan Meraba arkadaşlar bugün 1hafta oldu nifty testi sonuçum geldi herşey yolunda cok şükür inşallah tüm test sonuçu bekleyenler ki de güzel gelir
Eslem0613 Littlestar merhaba daha çıkmadı ama damarlarıyla alakalı çok şükür sıkıntı yokmuş ben tedbir amaçlı başka siyami etsek çocuk kardıyolijisine göstereceğim ama çok şükür sıkıntılı bir durum yok sizinde içiniz rahat olsun
Littlestar Eslem0613 içim rahat cok şükür biz cok yer gezdik Prof dr falan da baktı bu damar belki bizlerde bile varmış siz de rahat olun bebise kavuşmanın mutluluğu ile güzel günler geçirin cok sevindim 🤍🤍🤍