nazlisamac35 30 haftalik hamileyim normalde bebisim gün içerisinde çom hareketli ama bugün hareketleri yok denicek kadar az neden böyle anlayamadım endişeleniyorumda .
irorkay nazlisamac35 benim de bugğn öyleydş 31 im ben de. Gündüz çok korktum hiç etmedi şimdi az az ediyor başladı 🤷♀️
Srfyldrm nazlisamac35 o haftalarda benimde öyleydi hatta acile gitmiştim pozisyon değiştirmesinden ötürü demişlerdi ıkı gün sonra düzeldi. Tabiki takip önemli siz genede takip edin
nazlisamac35 Vera_vera bilemiyorum ama dun geceye kadar cok hareketliydi yuruyus yaptim biraz baktim bir yere toplaninca ve ssert olunca eve donup uzandim o zamandan beri hareketlerde bir azalma var
nazlisamac35 Srfyldrm takip ediyorum sureklii yarinda boyle devam ederse bende doktora gitmeyi dusunuyorum
buiyimi nazlisamac35 31 haftalık oldum bugün 30. Haftaya girince böyle hareketleri azaldı uyuşuk uyuşuk olmaya başladı ama 3 4 gün sonra düzeldi.
psychologist nazlisamac35 uyuyor olabilir belki, tatlı bişeyler yada yediğinizde oynadığı şeyler yiyin sol tarafınıza uzanın. Ben bazen rahatsız ediyorum dürtüyorum hareket etmeyince sonra tepki veriyor 😂 uyuyor heralde 30um bende
buiyimi nazlisamac35 uyusukta olsa hareket hissediyorsanız yapmayın derim tabi bu süreç uzarsa doktora gidin içiniz rahat eder