Melihakaya https://resimyukle.io/r/iTX8VWI03 kızlar benim gibi olan varmı ya karnım çabuk çıktı sanki 🙈
sumeyraballl Melihakaya bende tekrarlyp tekrarlyp bakıyorm resim çıkıck diye demekki tek göremeyen ben değilmişim
Seyda5234 Melihakaya bende 9 haftaligim benimde öyle çok büyüktü seninkinden daha büyüktü doktora gittim gaz sancısı şişkinlik dedi
poyrazinannesi3547 Bende 8 +5 haftalık hamileyim ama şişkinlik oluyo e normaldede kılom vardı ama bu şekilde değil bence gazdır çünkü daha 2 gr bşy bebek
nanna poyrazinannesi3547 bu gaz nedense biz yurdum insanınsa oluyo demek ki maşallaaah ne şeymada ne de bengüde gram şişkinlik yok 🤣
poyrazinannesi3547 Tabi herkeste farklı olabilir Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
poyrazinannesi3547 nanna Valla geçen 9 haftalık birini gördüm 7 aylık gibi duruyordu herkes şok olmuş 😂ilk zamanlar bünye alışmaya çalışıyor hamilelige o yüzden şişkinlk oluyo bnm 6 haftalıkken çok şişti şükür biraz indi
Minisinibekleyen nanna ilk gebelikte karın biraz gec çıkıyor diyorlar benim ilk gazdan olmasa karnım hiç yok ama gaz rahatlik vermiyor 😒😒