Tcngzhn EbrarEmrah valls g3cen hafta çarşamba gittim ultrason ls baktılar kan verdim ntsye girdim maakesef doktor bakmadan çıkmış alttan falan muayene etmediler hic
Ysmn211 Tcngzhn herkesin bilgisi olmayabilir ya da herkes size yorum yazmak zorunda değil. Tanımadığı insanlara sitem eden ilk kişisin
Belacivciv Tcngzhn Ben, doktorum şu ilacı verdi şunu yap dedi sizce yapayım mı postlarına uyuz oluyorum sadece yani buradaki insanlar doktordan daha iyi nasıl bilebilir ki kişinin durumunu sanki biri kullanmayın dese kullanmayacaklar gerçekten garip
mujdezengin Tcngzhn agrılarınız varsa doktora gidin acile gidin buradakiler ne yapabilir bu fikir verebilecek ya da yönlendirecek bir durum yok burada fikir alısverısi olan konularda konuşmak mantıklı benim agrım olsa buraya yazmak aklıma bile gelmez
Cansugurses Tcngzhn benim de 36+4 de başladı ağrılarım açılmam varmış 1 haftadır bekliyorum ağrılarım var ama şiddetli değil diye evde çekiyorum ağrımı 2. Hamileliğim biraz tecrübeliyim ilkinden o yüzden hastanede eziyet etmesinler diye evdeyim ama sen Bi görün açılman kaç cm?? Önemli bunlar
Seda5431 Tcngzhn aynen öyle canım çocuk kanala giriyormuş canım ondanmış nstye bağladı ama birşey çıkmadı şükür beklemedeyiz daha
Omerhatice Raymalifalitiko postu açtıktan sonra üst tarafta 3 nokta var ona tıklıyorsunuz orda sil var ora basınca siliniyor..