Tcngzhn 37 haftalik hamileyim ağrılarım fln oluyor sizlerden fikir almak istiyorym ama 2-3 kisi anca cevp veriyyor burası fikir almak icin var en cok kaynanna elti görümce postlarina bakiliyor eşle tartismaya😒
Seda-1 Tcngzhn canım ağrın varsa hastane gideceksin son zamanına gelmişsin belki Doğum ağrısıdır git bi hastane nst çekilsin açılmaya bakılsın burda doktor muane etmiyor ki
Myworld34 Tcngzhn bence biraz kişiye özgü durumlar olduğu için insanlar yorum yapmaya çekiniyor çünkü belki durumun doktorluk korkma dese Allah korusun çocuğa sana bişey olsa ihmal ettiğin için insanlar ne yapacak
Dbe24 Tcngzhn merhabalar ne gibi ağrınız oluyor acaba bende 38+5 haftalığım bugün benimde 37. Haftalarda bacak ağrım falan oluyordu sizindemi bacak ağrısı falan var acaba
Lulemom Doktor değiliz ki ağrılarına yorum yapalım. Kaynana elti postların da doktor bilgisi istenmediği için herkes yorum yapıyo. Ama öyle sağlıkla ilgili şeyde başından geçmiş bile olsa sende aynı şey olucak diye bişi yok. Kimse bunun vicdanına giremez
Dbe24 Lulemom ama bu uygulamada hamilelikle ilgili konuşulup fikir alışverişinde bulunmak için var burda kimse doktor değil ama fikir verenlerde var mutlaka ve kimsenin eltisi kaynanası bir değil ama herkes herkesin kaynanasına eltisine yorum yapabiliyor.
Tcngzhn Seda-1 biliyorum etmediğini cnm başına gelen varsa fikir almaya calisiyorum az da olsa su durumda tek başıma gidemem ki eşim işte yogun
Lulemom Dbe24 öyle olsa annelerin gün odası diye bi etiket olmazdı dimi. Yada moderatörler postları kaldırırdı buranın konusu bu değil diye. Sağlıkla ilgili bazı şeylerde fikir verilebiliyor. Ama herkes değil. Bilen kişi de posta denk gelmiyodur cevapsız kalıyodur.
Tcngzhn Dbe24 evet bacak agrim cok falar kasiklarimla vajinamda cok baski oluyor arada sürekli lavaboya gidiyorum
Seda5431 Tcngzhn kesinlikle katılıyorum geçen bende post açmıştım kimse cevap vermedi sancı ile ilgili ama söz konusu kaynana elti görünce olunca millet akın ediyor resmen ben anlamadım bende 37 haftalığım dün aşırı sancılarım olmuştu fikir almak için yazdım ama 3-4 saat kimse cevap vermedi sildim bende o zamana çoktan doktora gitmiştim zaten daha da yazmam fikir alıp vermekten çok program başka amaçlar için kullanılıyor
Tcngzhn Seda5431 aynen oylr haklısın bende ayni durum icin yazdim eş olsun kaynana görümce olunca herkes orada ama fikir almaya gelince kimse yok ağrına ne dediler canim
Dbe24 Lulemom e o zaman herkes dedikodu için kullansın burayı neden sağlık diye etiket var o zaman bu kaynana elti postlarından dolayı sağlıkla ilgili olanlar altta kalıyor çünkü bu yüzden kimse görmüyor. Tamam herkes doktor değil ama hamilelerin hepsinin başından geçmiştirki fikir istiyoruz burda burdakiler doktor değil deyip kestirip atmak gerekmiyor.
Dbe24 Tcngzhn ama hamilelik dışında çoğu şey var maalesef ve millet öyle konulara daha çok ilgi duyuyor sanırım böyle postlara cevap vermektense kaynana elti vs postlarına daha çok cevap yağıyor 🤷🏻 tamam bende okuyorum her türlü postları bilgim olmayanlara cevap vermiyorum ama terslemiyorumda yani
Mavi34 Tcngzhn hastalık başka bir durum rastgele fikir verilecek bir durum değil ancak yasayan bilen yazabilir. Ben 16 haftaligim benden ileri dönemde olan kimseye yorum yazmam mesela
Dbe24 Tcngzhn post açarken başlığına kaynana yada elti yazıcaksın o zaman daha dikkat çeker cevap verirler belki 😂
Seda5431 Tcngzhn aynen öyle canım çocuk kanala giriyormuş canım ondanmış nstye bağladı ama birşey çıkmadı şükür beklemedeyiz daha
Dbe24 Tcngzhn bacak ağrısı bendede haftalardır var çözüm bulamadım ama magnezyum eksikliğinden olur diyorlar magnezyum içebilirsiniz inşallah iyi gelir size kasık ağrısıda rahim büyüdüğü için oluyormuş doktora sormuştum öyle dedi vajinada baskıda bebekten dolayıymış benim doktorum öyle dedi ama sizi çok rahatsız ediyorsa doktora gidin yinede