Anne3434_ Yarenimm korkmuyorsan spinal bence o ana şahit olmak ve doğumdan sonra hemen bebeğini emzirmek daha iyidir genelde baya bi ayıkamıyorsun bebeği geç emziriyorsun
znurstnKaraca Yarenimm bence spinal çünkü bebeğinizin doğumuna şahit oluyosunuz hemen görüp koklayabilirsin genel olursanız birkaç saat kendinize gelmeniz zor olur diye düşünüyorum 😊
Yarenimm Deletedmom71 canim sezeryan olacak kan sulandırıcı igne kullanıyorum 6 kaybim var 7. Gebelik
Yarenimm Spinal düşünüyordum ama cevremde bel ağrısı yaşayan 2kisi var kesinlikle yaptırma dediler karr siz kaldim😐
Anne3434_ Yarenimm canım bende iğne kullanıyorum ama normal düşünüyorum çok şükür iğne kullananın sezaryen olması diye bi durum yok
Yarenimm Anne3434_ biliyorum cnm normal yapanlarda var ama ben sezeryan düşünüyorum doktorda o yönde konuştu zaten
Yarenimm Arzuu bende o yüzden istiyordum da cnm cok pişman olursun dediler6 yilbel ağrısı çekmiş kadın diyince fikrimi caydırdı gibi😔
Zehrabirsenuysal Ben ilk doğumumu epidural sezeryan yaptım sıkıntım olmadı 2 hafta sonra yine doğumum var. Buda spinal olucak. Genel şakın yaptırma.
Yarenimm Zehrabirsenuysal ya işte herkeste aynı olmayabiliyomus ama cevremde sikinti yaşayanlar soluyor korktum pişman olurum diye sonrasında
Zehrabirsenuysal Yarenimm korkulacak hiç bişey yok. Bebeğinin doğumuna şahit oluyorsun. Ne kadar özel bişey. Genelde öyle değil. 2 saate zor kendine geliyorsun hemen emziremiuorsun. Ama Yine sen bilirsin
Charlotte Ben zorunlu sezaryen olucam haftaya bebeğim makat geliş olduğu için🙄 anestezi doktoruna sordum spinal epidural sonrası bel ağrısı bel fıtığı oluyor diyorlar korkuyorum dedim, dediği şu oldu 9 aydır kocaman bir göbeğin var vücudunun ağırlık merkezi bel ve sırtından öne doğru düşüyor, doğumdan sonra omurgan sırtın tekrar dikleştikçe anatomik yapın gereği herkeste olmuyor bazılarında bu 2 ay kadar ağrı olabiliyor ama bu spinal iğneden değil, vücudun yapısıyla ilgili o yüzden herkeste olmuyor dedi.