Nisaaaa Tazemomyyy bende tekrar Dr a gittim sorun yok dedi🙄anlamadım ki🥺bende hala kanama yok hareketleri gayet iyi
esrabcr_ MinikGrilBaby Beni çok rahatlattınız ne güzel yazmışsınız ☺️ İnşAllah düzelir yukarı çıkar 25+1 deyim bugün öğrendim aşağıda olduğunu Rabbim herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻
MinikGrilBaby esrabcr_ ne mutlu bana içinizi rahatkattıysam. Tekrardan geçmiş olsun. Her zaman iyi düşünün ki iyi olsun❤️
Mervenurns Ben bu konuyu cok araştırdım kızlar maalesef herkesin hikayesi farklı. Kimi cok hareketli olup yukarı çıkmış kimisi sürekli yatmış yine de düzelmemiş :( o yüzden hayırlısını dileyelim. Ben de 28+5 haftalıgım su an. Ağustos sonunda kontrole gittiğimde 1.5 cm asagıda oldugunu öğrendim bebek eşinin. Ama doktorum normal hayatına devam edeceksin dedi. Korkulacak bir durum yok su an. Som haftaya kadar dönen bile varmış içimizi rahat tutalım
Mavikalp23 elisa123 merhaba plasenta nız yukarı çıktımı acaba ne durumdasınız bende aynı durumdayım merak ediyorum o yüzden
Mavikalp23 psychologist merhaba doğum yaptınız mı acaba bende plasenta previa ile doğum yapacağım merak ediyorum
psychologist Mavikalp23 merhaba evet 2 aylık oldu 🤗 doğumda hazırda kan bulundurdular eğer kanama çok olursa diye çok şükür gerek olmamış. Rahmin duvarını dikmişler sadece ama ben bişey hissetmedim tabi🤷🏼♀️ Çok şükür bi sorun olmadı. Sancım tutmuştu ama yine ben çok hissetmedim nst de çıktı o yüzden erken sezeryana aldılar 37+6 da
KadersizMelek HappyMom benim durumumun tıbbi adı nedir peki ??? Plesenta eski sezeryan dikişime yapışıkmış, yani raporlarımda plesenta ön duvarda eski sezeryan skarına uzanıyor,alt segment sağ yönde yazıyor. Bunun adı previa mı yoksa başka bir şey mi??
Mavikalp23 psychologist inşallah bizde 37 leri görürüz çok teşekkür ederim cevabınız için kanamalarınız oldu mu hiç benim ki rahim ağzını tamamen kapatmıyor marjinal konumda
psychologist Mavikalp23 hiç kanamam olmadı şükür hamileliğimde sadece arada ağrı batma gibi şeyler oluyordu. Sezeryandan sonra da 35 gün sürdü kanama
psychologist Mavikalp23 hayır özel bişey yapmadım . Ama tabi ki ağır kaldırmama ani hareket yapmama vs onlara dikkat ettim. 32. Haftaya kadar cinsel ilişkide hiç sınır koymadı doktor rahattık. 32 den sonra yasakladı.
SgeceC psychologist Merhabalar plasenta previa var bendede sanırım sizde özelde doğum yapmışsınız bir konuda bilgi almam gerek sizden ama umarim buralardasinizdir☺
SgeceC psychologist merhaba tekrar bende sizin gibi doğum yapacağım hastanem fiyat konusunda herkese farklı fiyat veriyor bu yüzden kafam cok karıştı ayip olacak belki kusuruma bakmayin ama size bu doğumun maliyeti ne oldu ortalama bir rakam soylemeniz mümkün mu kiyaslayabilmem açısından