MomHero2 Nehiriiimmm 2015 yılında yaşıyor olsaydık iyiydi bence 😂 şaka bir yana da sevgili için uygunmuş gibi geliyor bana zevk sizin karar sizin tabi 🥰
_merveksk Nehiriiimmm Biz sevgiliyken bu saatlerden almistik ikimizin ismi ve ilk sevgili olduğumuz tarih yaziyordu çok güzel bence ama pilleri çabuk bitiyor☺❤😊
YuvarlanamayanPandaa MomHero2 daha önce yaşadıysan öyle geliyor aldıysan kuzum çünkü bende eşime çok aldım sevgiliyken şimdi uymuyor bana diyorum sevgililik zamanı gibi diyorum ☺️😍 ama hiç almayan bir için çok anlamlı 💖
Nehiriiimmm MomHero2 bunun yılla ayla alakası olduğunu düşünmüyorum daha öncede butarz bişiy almadım almadık sevgili dönemimiz çok olmadı 5 ay içinde söz nişan tanışma hespsi oldu yani zevk meselesi saate ihtiyacı var benimde bu renk saatim yok ikimizin de ihtiyacı görülür diye düşündüm.
Tugcemre08 Sen beğendiysen gayet güzel. Hatta birşey söyliyim mi. Boşver modayı trendleri, neyi seversen o. Ve bir ek daha “eskiler daha güzel ” 🙋♀️😍
Nehiriiimmm Tugcemre08 aynen trend falan umrum dışı ihtiyacı olan bişi ve içinde isim olması iyi .ilk fotolu mu olsa dedim sonra yokya dedim böyle daha iyi dikkatli bakmayinca kimse anlamaz isim tarh olayını diye sizede bı sorayim dedim.yani cüzdan Kemer parfüm gömlek vs vs ala ala sıkıldım değişik biseyler olsun istiyorum. Varsa fikriniz alayım
Tugcemre08 Nelerden hoşlandığını bilmiyorum. Giyime meraklıysa ayyakkabı alabilirsiniz. Yada bir gözlük. Konu erkek olunca seçenekler azalıyor 😁