Meltem571 Kızlar ayrıntılı ultrason yapan var mı kaç dakika yapıldı ve fiyatı neydi ben devlette 45 gün sonraya gün buldum galiba özele gidecem en ucuz 150 /350 fiyat çıktı acaba ne yapsam kararsız kaldım akıl verin
Lulemom Meltem571 gayet uyguna bulmuşsun. Detaylı çok önemli. Hayati bi sorun varsa ona göre hareket ediliyo tedbir alınıyo. Doğumda ameliyat oluyo. Benim kendi doktorum yaptı ayrı ücret vermedim ama 40-45 dk falan sürmüştü
Selly Meltem571 o fiyatlara bulduysaniz çok uygun valla 150₺ hiç duymadım ..ben 22. Haftada yaptırmıştım 450₺ yaklaşık 30-40 dk Arasi sürmüştü , yaptırmanız iyi olur devlet veya özel de olsa her organa tek tek bakılıyor çünkü ben çok memnun kaldım 🙏
ekoglu34 Meltem571 takipli oldugum doktorum perinatalog oldugu icin kendi takip ettigi gebelerden sadece muayene ucreti aliyor. Ben ucret odemedim fakat disaridan gelen gebelere 400 tl dedi. 45 dk sürdü. Detayli ultrason en onemli seylerden biri. Bence yaptirin.
YuvarlanamayanPandaa Meltem571 nasıl 350 ya burdan bir çok yaptıran 200 e yaptıdı 14 ünde girecegim arayıp sorun bence bi tekrar
YuvarlanamayanPandaa Meltem571 şimdi aradım konuştum zam gelmiş ama ben randevuyu önceden aldıgım için 200 tl olacagını söyeldiler