Derya341986 Kızlar benim bugün biraz belim ağrıyo sizde de oluyormu çok uzanmakdan heralde @fatMaff38 @EmineBurcuTfekiSar bide karnım gur gur gur ses çıkarıyo gazmıdır bağırsaklarımı bozduk bilmiyorum
fatMaff38 Derya341986 Benim belimde ağrı olmuyo genelde bundan sonra ne olur bilmem de. Kasiklarim alt karnim agriyor arada. Karnini üşütmüs de olabilirsin canım
Derya341986 fatMaff38 öyle görünüyor cnm. Ama belim ağrıyo bgn kasık ağrım sağdı sadece artık ikiside ağrıyo ama bgn kasıklarım çok ağrımıyoda belim ağrıyo tüm gün uyumuşum ama
Derya341986 fatMaff38 yemek yapmıyorum diye dışardan yiyorum ama yinede sulu yemek yiyorum dokunuyo heralde cnm
Derya341986 @EmineBurcuTfekiSar @fatMaff38 okdr canım sıkkınki anlatamam. Kanama alanı bitmiş ama plesentanın üstünde kasılma var bebek arada kalp atışları yavaşladı ctesi ye kadar yatıcaksın dedi progestan iğne ve jel verdi napıcam bilmiyorum nasıl yatim bilmiyorum
fatMaff38 Derya341986 Hastanede mi yatacakmıssin canim ? Kanama alaninin gecmesine cok sevindim. İnsallah bebek de cok iyi olur sua et bol bol