fatMaff38
Derya341986
Kızlar ben doktora gittim bugün. Benim gittiğim iki doktor var biri önceki hamileliğimde de takip etmişti beni. Birde bu hamileliğimde gittiğim prof. Var. Kanamam olduğunda fln hep haftalık takip eden Prof. gitmiştim beni pazartesi gününe çağırmıştı. Bugünde eski doktoruma gittim son gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti bende gittim. Baktı çok şükür bebiş iyiy kanama keseleri de tamamen kaybolmuş hiçbirşey görmedi. Rahim ağzını fln da ölçtü gayet iyi dedi. Kan aldılar dörtlü test yapacaklarmış. İkili testim iyi gelmişti dua edin bana bu da iyi çıksın. Zaten pipirikliyim kurarım yoksa kafamda. Rabbim sizede bu hafta doktora gittiğinizde çok ama çok güzel haberler almanızı nasip etsin. İnşallah hiçbir sorun kalmadığını öğrenirsiniz. Bu akşam inşallah dua edicem. Sizlere de özellikle dua edicem. Siz bana dualar ettiniz Allah bin kere razı olsun destek oldunuz. İnşallah Rabbimin izniyle sizle en güzel haberleri duyarsınız bende her duama ekliyorum sizleri. Tüm hamilelere ediyorum dua. Rabbim bir daha kötü bir an yaşatmasın. İnşallah sağlıkla vaktinde doğuralım birbirimize bebişlerimizin fotolarını yollayalım.