Derya341986 fatMaff38 ben çok su içiyorum cnm hatta o solda yumru idrarım geldiği zaman oluyo özellikle. Bugünlerde geçicek canım bugünlerde geçicek
EmineBurcuTfekiSar Derya341986 bende suyu çok tutmaya çalışıyorum. Su önemli. Benimde eşim karnımın ve göğüslerimin büyüdüğünü söylüyor. Umarım herşey Allah’ımın izniyle hep yolunda gider.
fatMaff38 Derya341986 İnsallah geçer canim rabbime emanetler. Ben 3 litre su içsem 5 dk de bir lavaboya cikiyorum o yuzden az iciyordum. Ama bugün 3 litreye tamamliycam bi de boyle deniyim
Derya341986 fatMaff38 bugün ilk kez 5 dk yürüyüp eşimin halasına geldim yürürken anladım karnım baya büyümüş. Akıntım da çok 10 günde neler değişmiş ben farkında olmadan
Derya341986 EmineBurcuTfekiSar inş canım rabbim büyüktür bizleri evlatlarımıza sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin
EmineBurcuTfekiSar fatMaff38 benim 17+4 oldu canım. Rabbim doğumuna göstersin inşallah. Senşn kaç haftalık cnm
fatMaff38 EmineBurcuTfekiSar bende 16+1 im canim 21 haftalikken 5 aylik oluyor ya düşük riski azalabilir dedi doktor su an o zamanlari bekliyorum sabirla
EmineBurcuTfekiSar fatMaff38 inşallah canım. Rabbim bir daha kötü bir durum yapamadan doğurmamızı nasip etsin arkadaşım.
Derya341986 @fatMaff38 @EmineBurcuTfekiSar kızlar size cinsellik yasakmı bizimki bir hafta daha yasak falan dedi keşke üç ay daha yasak deseydi de kurtulsaydım ya
EmineBurcuTfekiSar Derya341986 bana yasak demedi ama biz cumartesi ilişkiye girdik pazartesi kanamam geldi. Onun için eşimde bende korktuk bir daha Doğuma kadar girmeyiz diye düşünüyorum
EmineBurcuTfekiSar Derya341986 fatMaff38 arkadaşlar bende bişey sorcam sizde de kalp sıkışması ve çarpıntı gibi oluyor mu ? Doktora sormadım unuttum internetten baktım normal diyor
Derya341986 EmineBurcuTfekiSar aynen var cnm hatta saat 3 den önce duşa girmiyorum bayılıcam korkusuna okdr çarpıntı ve sıkışma oluyor
fatMaff38 EmineBurcuTfekiSar Bende simdilik yok canim ama randevuna cok varsa ben 1 haftadan gidicem sorsrim istersen
Derya341986 EmineBurcuTfekiSar buarada şimdi okudum kan miktarımız yükseldiği için nefes darlığı yapıyormuş