islimm__66 Kızlar 5 ay oldu hamileliğim ve karnım küçücük üstelik bebeğin hareketlerini daha hissedemiyorum sizce bu normal mi doktor bir sorun yok dedi ama. Bide bebek hareketi belirtileri nasıl oluyor ki ilk gebelik olduğu için bilmiyorum😒👶👶
Nursel5565 islimm__66 kimisi derki insanın iç karnı genişse çok çıkmazmış karnı, benimde 7.ayımdan sonra çıktı, 7. Ayıma kadar normal kıyafetlerimi giyiniyordum☺️ Ama şuan çok zor🙈🤣
Yasinimm islimm__66 kız öyle deme Vala biz maşallah 8 aylık olduk benim koca deliriyor bune karnın küçücük diyor 😅🤣🤦♀️
umudunannesiii Bsra_ayz benimde erkek ama msallah kocaman olduk 😂😂 Herkesin hsseyme zamanı farklı olablr tbiki
Burcuseyy islimm__66 7 aylık olduğumda anca karnım çıkmaya başlamıştı valla 🤫 kimse anlamıyordu hamile olduğumu 🙂
Tekmile11 Hissedersin canım sağlıklıysa problem yok zaten son aylarda çıkarmış karın ,bazılarının iç karnı geniş oluyorum belki ondandır ,bende beş ayılığım 21+2 ama detaylıda dr bi hafta önden gidiyor dedi
islimm__66 Tekmile11 Bilemedim ya endişe ediyorum yani öyle eşimde sen yemiyorsun çocuk gelişmiyor diyor halbuki çok yiyorum
Begumhane Tekmile11 islimm__66 ben ilk hamileliğimde 39+5 doğuma gittim bana şaka yapıyorsun dediler ikinci hamileliğim 35. Haftadayım 9 kilo aldım ama hala kilo almış gibiyim karın yayvan olunca kimse hamile demiyor metroda bile yer vermiyorlar 6 durak ayakta ölüyorum giderken😅
Lulemom Ayım bitcek nerdeyse bilmeyen anlamıyo zaten de bilen de bu nasıl göbek bebek nerde falan diyolar 😄 ben ilk hareketi 20. Haftamda hissetmiştim. Böyle dalgalanma gibiydi. Hatta bebek mi acaba gaz hareketi mi diye emin olmamıştım. Ama sonradan bebekmiş dedim.
islimm__66 Lulemom Banada diyorlar tedirgin oluyorum bende öyle işte hmm anladım hayırlısı kaç kilosun ben 46 😁😂
Tekmile11 islimm__66 alakası yok canım çocuk zaten tam beş altı aydan sonra senin yediklerinden besleniyor ki senin kilolu olman kilo Alman çocuğun çok kilo aldığı anlamına da gelmiyor ne hamileler gördüm yirmi otuz kilo alıp iki kilo çocuk doğuran 😂😂 yada on kilo alıp dört kilo doğuran
Rabia2819 islimm__66 ne alaka bazı hamilelerin iç karnı geniş oluyo bebek te gayet yediklerinden besleniyo kuzum 🥰
Esraeea islimm__66 yemeyle içmeyle alakası yok ben şuan 9aylık ama 6-7aylıklara bakıyorum benden büyük farklı olabiliyor gelişimi iyiyse olmasın göbekmdaha iyi 😆
Biranne2121 islimm__66 daha küçükmüş canım bende 22 ye kadar hiç hissedememiştim 2 3 gün içinde birden oynamaya başladı şuan 24 haftalık oldu baya tekme hissediyorum merak etme 🙏🌸
islimm__66 Biranne2121 Hmm iyi içim rahatladı şimdi demekki daha vakti var 😊 tekme atınca bebek nasıl oluyor peki hareket nasıl hissediyor insan 😂
Demojna islimm__66 benimki 4. Aya kadar dolandırıcı mısın sen hamileyim deyip beni kandırıyorsun karnın nerde demişti 😂😂son ay 5 kilo alınca hah şimdi oldu diyor… bebek hareketleri sanki böyle içinde baloncuk patlaması gibi oluyor başta, sonra direk tekme tokat dalıyor 🤣
Biranne2121 islimm__66 islimm__66 anlatılmaz gerçekten çok farklı bi his benim hep sol tarafımda uzanınca pıt pıt pıt hiç durmuyor 😂🤲🥰
islimm__66 Yasinimm Benimki de öyle bir avuç kadar doğuracan çocuğu belli diyor yemiyon diyor halbuki ondan daha çok yiyorum durmuyor hiç ağzım 😂😂🤣🤣
Purpura26 islimm__66 32 haftalık hamileyim karnım son 1 haftadır çıktı artık. Onda da bol giyince belli olmuyor. Kendi kilom vardı ama üstüne de fazla kilo almadığım için hamile olduğum belli olmuyordu