Sinem_30 28 haftalık gibiyim ama bebeğim hiç kıpırdamıyor aradı hafif kıpırdadığını hissediyorum acaba normal mi anne adayları
umudunannesiii Sinem_30 25.haftadaym bennde öyle Öyle aşırı bir kimikdama olmuyor anca tatlı o bu yiyince harekete geçiyor
Naz_01 Sinem_30 benim 28de çok hareketliyken 29da nerdeyse hiç hareket etmedi günde bir veya iki kez hissediyordum.30da tekrar aşırı hareketlendi .haftası haftasını tutmuyor bebişlerin ☺️
Buseninannesi_21 Sinem_30 Bende 28+4 oldum asiri hareketli dünden beri bir haftasi bir haftasini tutmuyor canım.
selma_kucukkurt Sinem_30 bende de oluyodu ben hatta hisstemedim doktora gittim korktum bisey oldu diye sonra doktor dediki 29..haftada belirli hissedersin dedi benim bu haftalar cok hareketli masallah sizinde oyle olur belki.😊😊
Yenibirannee Sinem_30 bende 28 haftaligim gecen hafta daha cok hareket ediyordu ama bu 1 kac gundur pitpit hafif hareketlerini hissediyorum bende
Elf3535 Sinem_30 ben 20 ile 25 arası daha çok hissediyordu 26. Haftadan beri belli bir düzeni var daha cok tekme gibi degilde dönme hareketlerini cok yapıyor bide bu haftalardan sonra uyku düzeni oluşuyormuş ve yüz üstü yatiyorsa oda yapabilir