BebegimMom Portakalgeliyor ne güzel az kalmıs darısı bizlere İnşAllah daha çok var sabırsızlıkla bekliyorum🥰🙏
BebegimMom Emirinannesi34 eşim de diyo alalım diye. Fırsat buldukça almaya çalışacam canım bi kaç şey aldım ❤️
Glbnpk BebegimMom Bence başlayın. Yaz sonu yine mağazaları kapatırlar ederler mağdur olursunuz. Bir ay daha kapanma devam etse ben büyük sorun yaşayacaktım. Çok şükür çoğu şeyi erkenden almıştım bi kendi ihtiyaçlarım kalmıştı. Mağazalar açılınca ilk gün hallettik her şeyi.
[silindi] 4.ayım bittikten sonra her çarşıya çıkışmasa 2 3 bir şeyler ala ala döndüm eve. Hala da eksiklerim bitmedi. Yavaştan başlayın hem indirim takip ederek hem de daha cici şeyler yakalayarak yaparsınız.
BebegimMom [silindi] bakıyorum uygun buldum mu alıyorum geçen e bebek den aldım bir kaç şey indirimdeydi yine takip edip almaya devam edecem
Sbhtzmn BebegimMom birde maddiyat önemli bütcen toplu almaya yeterse öylede yapabilirsin doguma yakın
Ays0 BebegimMom ben de zayıf sayılırdım 53 ile başladım şuan 64 kiloyum ama hissettiğim kesinlikle 64 değil 😂 sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz 😍