BebegimMom Merhaba anneler, bebek alışverişlerinize kaçıncı hafta da başladınız. İlk neleri aldınız. 18 haftalık gebeyim. Düşük riskim vardı çok şükür iyiyiz şuan ama erken doğa bilir dedi doktorumuz. Şuan başlasam erken mi şimdiden ağırlaştım zorlanıyorum en uygun zaman sizce ne zaman🌺🥰
Dilekcnkn BebegimMom Ben 21 haftaya giriyorum kıyafetler, bez , biberon , battaniye hazır bakım seti , nevresim, beşik ve araba falan kaldı yavaş yavaş alıyorum elimden geldiğince ☺️
MercimekveAnnesi16 BebegimMom bende 18 haftadayım canım ben başladım artık çünkü hersey o kadar pahalı ki sona sıkıştırmak çok mantıksız
ilknrkrkc BebegimMom ben öğrendiğim anda başladım indirime girdikçe aldım bianda yüklenmedim daha iyi oldu böyle. İlk başta termometre emzik biberon vs öyle şeyleri aldım
Sbhtzmn Selamlar ben 20 de çarşıya avm ye gittim hastane cıkısı zıbınlar takımlar benek arabası beşik aldım arada da internetten aldım 24 te yatak istirahati verdi açıklık vardı 32 de baktım iyi gidiyo bi son kez cıktım dısarı kendıme bebege tekrar aldım ama cok zorlandım ya agırlaşmısım
BebegimMom Sbhtzmn çok kararsız kaldım Erken daha diye ben de beşik battaniye bir iki takım gördükçe hoşuma giden aldım bebek çantımı aldım tam alışveriş henüz yapmadım canım
BebegimMom Naz_01 ben de öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz diye hep bi korku endişem var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 🙏
Sbhtzmn BebegimMom birde maddiyat önemli bütcen toplu almaya yeterse öylede yapabilirsin doguma yakın
BebegimMom Dilekcnkn 18 haftalığım ağırlaşmadan yapmak istiyorum yavaş yavaş ama hep bi tedirginim. Çok mu erken bilemedim. Sağlıkla alın kucağınıza canım 🙏🥰
Dilekcnkn BebegimMom Amin canım cümlemiz inşallah hastahane falan derken hepsi üst üste gelmesin dedim bende valla başladım
BebegimMom MercimekveAnnesi16 çok pahalı hemde 3 5 parça ufak bişeyler aldım ateş pahası olmuş herşey. Bakalım yavaş yavaş alacam ben de canım çok sıcaklar geldi mi zor olur ağırlaşınca 🥰
BebegimMom ilknrkrkc sağlıkla al kucağına canım ben de beşik çanta bir kaç zıbın ve 1 takım aldım 3lü olarak battaniye ve müslin olan aldım erken mi davrandım acaba ne olur olmaz diye Allah büyük sağlıkla doğsunlar da 🥰
Pelin-1 BebegimMom 14+2yim bugun bikaç parca biseyler alarak basladim ikizlere hamileyim o yuzden erken başladim maddi acidan zorlanmamak adina😊 agiz mendili muslin battaniyeler bikaç zibin ve tulum aldim😊
BebegimMom Pelin-1 yaa sağlıkla alın kucağınıza ikiz heyecanı daha bir farklı derler. Bence iyi yapmışsın ikiz olacağından yavaş yavaş alman daha kolay olur canım 🥰❤️
Ays0 Doktorun şuan bir riskin olduğunu söylemiyorsa kendini yormadan başlamalısın. Ben 20 haftalıkken çoğu şeyi aldım bitirdim sayılır ve şuan 28 haftalığım resmen son bir kaç haftadır aşırı aşırı ağırım. Zaten göbeğim çok hızlı ve inanilma derece de çıktı. 11 kilo aldım derken kendime hayrım kalmadı. Yarın annemle bir kaç bir şey alalım diyorum ama şimdiden yarın ya çok yorulursam bacaklarım beni taşır mı diye düşünüyorum. Ağırlık birden geliyormuş ne olduğunu ben bile anlamadım 😂
BebegimMom Ays0 haklısın canım 18 haftalık olacaz biz de bir kaç şey aldım. Riskim vardı. Ama bebeğimin erken doğacağını söyledi. Ben de çok ağırlaştım bacaklarım tutmuyo zayıf olmama rağmen 8 kilo aldım 😂. Yavaş yavaş alıp dursun diyorum ama bir yandan da tedirginlik sarıyo stresten mi bilmiyorum.🥰🙏
buseli07 BebegimMom 32.haftadayım henüz çıkıp tek bir şey almadım. 10 gün sonra izne ayrılacam iş yerinden. 33-34. Haftalarda alışveriş yapmış olucam galiba. Çok rahat davrandım galiba 🤦🏻♀️
BebegimMom buseli07 canım çalışıyorsun ve hamilesin. Rahat davranmaktan değil de yoğunluğundan yapamadın. İzne ayrılınca rahat rahat yaparsın bebişine sağlıkla al kucağına 🙏🥰
ilknrkrkc BebegimMom al kız al zarar gelmez hem erken Doğum riskin varmış erkenden halledersin işte 😊
Ays0 BebegimMom ben de zayıf sayılırdım 53 ile başladım şuan 64 kiloyum ama hissettiğim kesinlikle 64 değil 😂 sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerimiz 😍