Selda-28 Bugün dr a gittim dr plasentanın biraz aşagıda olduğunu soyledı . Dr ağır kaldırma,evi süpürme 1 ay dedi. Böyle bir sıkıntı yaşayan varmı acaba sorun yaşadınız mı?
Elita Selda-28 21. Hafta da detaylı ultrasonda bana da rahim ağzına yakın yerleşmiş denildi sadece dedikleri eğer rahim ağzı kapanırsa sezeryen olucak kesinlikle. Gebelik boyunca takip edilecek. Kendi doktorum da takip edicez büyük ihtimal yukarı çıkar çıkmazsa sezeryan dediler. Kendinizi korkutup strese sokmayın dediği gibi yormayın iş yapmayın dinlenin bol bol bir daha ki kontrole kadar. 34. Haftaya kadar umutla yukarı çıkmasını bekliyormuş doktorlar çıkmazsa da ona göre önlem alınıyor. 🌿
Mavi34 Selda-28 benim 12 haftada rahim ağzını kapatmış denildi 15.haftada rahim ağzına yapışık denildi. Ağır kaldırmıyorum cinsellik yasak. Inşallah zamanla yukarı çıkmasını bekliyorum ama risklerinden de çok korkuyorum
Selda-28 Elita dr ilk doğumumu sordu normal dedim sizin dediğiniz gibi sezeryandan bahsetti ama panik oldum.
Elita Selda-28 olmayın inşallah yukarıda çıkar panik yapmayın 🤭 inanın ilk duyduğumda ve bana sadece takip edilecek denildiği halde ben 1 hafta gizli gizli ben ölcem diye depresyona girmişim 😁 ama doktorumla konuşup sorun yok dediğinde rahatladım. Ne kadar az stres o kadar doğal Bi süreç 🤗
Ilkayy Selda-28 11+4 te yaşadım 18 haftalık oldum çok şükür topladı yukarı çıktı plasenta 5 gün hastane yattım doktorlar umudu kesmişti düşer çocuk demişti çok şükür 5 aylık oldum Hastaneden çıktığımda 1 ay iş yapmadım WC dışında yerimden bile kalkmadım progeston ictim iğnesini vuruldum
Selda-28 Elita zaten doktorum çok panik yapmana gerek yok olabilir dedi dediklerime dıkkat et 1 ay sonra gel dedi. Ama insan panik yapıyor işte. 😇
Ilkayy Mutluolmaliyim ben düşük yapmadım çok şükür 11 haftalıken büyük bir tehlike atlattım çok kanamam vardı şimdi 5 aylık oldum şükür